Abone Ol

Kanal D Haber ve CNN Türk’ün Dünya Tembeller Günü skandalı!

Ünlü radyocu Zeki Kayahan Coşkun, olmayan bir gün için kutlama tweeti attı, Kanal D ve CNN Türk gerçek sanıp haber yaptı...

Kanal D Haber ve CNN Türk’ün Dünya Tembeller Günü skandalı!

Medyafaresi.com özel haber-

Ünlü radyocu Zeki Kayahan Coşkun radyo programında ortaya sık sık bir şaka günü ilan ediyor. Bu kez ünlü radyocu 28 Mart'ı “Dünya Tembeller Günü” ilan etti ve bu hashtag kısa sürede Twitter'da TT oldu.

Sosyal medyada bu paylaşımı görün Buket Aydın ve Kanal D Haber ekibi ile  CNN Türk araştırmadan hemen üzerine atladı, olmayan günün haberini yaptı.

Kanal D ana haber ve CNN Türk'ün Tembeller günü haberi sosyal medyada alay konusu olurken, araştırmadan haber yaptıkları için büyük tepki yağdı.

Kanal D Haber ve CNN Türk’ün Dünya Tembeller Günü skandalı! - Resim: 1

Kanal D Ana Haber’in görüntüleri Twitter adresinden paylaşan Zeki Kayahan ise “Zaman zaman DünyaXGünü diye bir günü #matrax ta belirleyip eğleniyoruz. TT olunca konu artık herkesin oluyor. Dün uydurduğumuz #DünyaTembellerGünü nü ciddiye alıp kutlayan @KanalD ve @buketaydin a teşekkürler. Haber lazım olursa buradayız, tembellik etmeyin araştırın ama” diye yazdı.

Buket Aydın, Zeki Kayahan Coşkun'a cevap verdi. Kanal D Haber Başkanı trollendiklerini itiraf edeceği yerde, böyle bir günün varlığına hala inandığını ifade eden şu cümleleri yazdı: 

Buket Aydın:

“Ben onu sizinle ‘uydurma’ bir gün değil sonuçta böyle bir gün var anlamında paylaştım. Tarih konusuna gelirsek demek ki bizimkiler daha yeni fark etmişler tembeller gününe geç kutlanmak yakışır”

Bu yanıt üzerine Zeki Kayahan son darbeyi vurdu. Buket Aydın’ın kendisine verdiği yanıta, “Uydurma bir gün maalesef. Kolombiya özelinde bir gün. 28 Mart Dünya Tembeller günü diye bir gün yok. Olsa keşke... Sizin adınıza da sevineceğim” ifadeleriyle karşılık verdi.

Buket Aydın, Kanal D ve CNN Türk'e sosyal medyadan yoğun tepki mesajları gelirken, ünlü spiker sessizliğe gömüldü.

İŞTE YAŞANANLARLA İLGİLİ TWİTTERPAYLAŞIMLARI:

Kanal D Haber ve CNN Türk’ün Dünya Tembeller Günü skandalı! - Resim: 2

Kanal D Haber ve CNN Türk’ün Dünya Tembeller Günü skandalı! - Resim: 3

İşte Kanal D Ana Haber’de o anlar:

Medyafaresi.com