Abone Ol

Kanada Başbakanı Trudeau da aldatıldı: First Lady Sophie Trudeau kiminle yasak aşk yaşıyor?

Kanada Başbakanı Justin Trudeau, geçtiğimiz yıl 18 yıllık eşi Sophie Trudeau ile boşanma kararı almıştı. Karar kamuoyunda şaşkınlıkla karşılanırken Sophie Trudeau’nun boşanma duyurusundan aylar önce yaşadığı ilişki iddiası daha büyük bir şok yarattı.

Kanada Başbakanı Trudeau da aldatıldı: First Lady Sophie Trudeau kiminle yasak aşk yaşıyor?

Justin ve Sophie Trudeau çifti, 2 Ağustos 2023'te, 18 yıllık evlilik ve üç çocuktan sonra yasal olarak ayrıldıklarını açıkladı.

Ayrılık nedenleri açıklanmadı ancak çift, bunun “birçok zorlu konuşmanın” ardından gerçekleştiğini söyledi.

Ancak Kanada medyası, yolları ayırma kararlarının açıklandığı sırada Sophie Trudeau'nun pediatrik cerrah Dr. Marcos Bettolli ile halihazırda bir ilişki yaşadığını duyurdu. 

26 Nisan 2023'te sunulan boşanma dilekçesinde Dr. Bettolli'nin eski eşi Ana Remonda, kocasının "medyanın ilgisini çeken ve yüksek profilli bir kişiyle birlikte olduğunu" iddia etti.

Mahkeme belgelerinde bu kişinin adı belirtilmemişti ancak National Post, Remonda'nın iddiasının 48 yaşındaki Sophie Trudeau'ya ait olduğunun doğrulandığını iddia etti.

Dr. Bettolli ve eski eşi, 22 yıllık evliliğin ardından Ocak 2020'de ayrılmıştı.

National Post'un ekim ayındaki raporunda, boşanma dosyasındaki iddiaların hiçbirinin mahkemede kanıtlanmadığı ve davanın devam ettiği belirtilmişti. Konuyla ilgili taraflar herhangi bir yorum yapmadı.