Abone Ol

Kan grubuna göre kişilik özellikleriniz

Kan grubunuza göre karakterinizi merak ediyor musunuz? İşte kan grubuna göre karakteriniz...

Kan grubuna göre kişilik özellikleriniz

Kan grubuna göre insan karakteri ciddi anlamda tespit edilebildiğinden dolayı özellikle hayatına yeni birisini sokacak olan kişiler kan grubuna göre kişilik özellikleri konusunu pür dikkat okumaktadır. Çok sayıda kişi bu konu ile alakalı makale yazmış olsa da çoğu bilginin kafadan dolma bilgiler olmasından dolayı sizlere bilimsel verilere dayanarak kan grubuna göre insan karakteri hakkında bilgi vereceğiz. Uzmanlar yapılan kişilik testlerinin bile insanı yanılta bildiğini ancak kan gruplarının yanılma payının aşırı derecede az olduğunu söylemektedir. Gelin sizlerde kendi kan grubunuza göre kıyaslama yaparak bu uygulamanın doğrulunu test edin.

İnsan vücudu ele alındığında vücudun neredeyse %10’luk kısmının kandan ibaret olduğu karşımıza çıkmaktadır. Organların oksijen ihtiyacını karşılamakla görevli olan kan, akciğerden aldığı oksijeni damarlar aracılığı ile organlara ulaştırarak organlardaki hayatsal faaliyetlerin devam etmesini sağlar. Ayrıca vücut içerisinde bulunan zararları maddeleri böbreklere ulaştırarak bu maddelerin idrar aracılığı ile uzaklaştırılmasını da sağladığı bilinmektedir.

Kan grupları keşfedildiği yıldan bu yana kan grupları üzerinde çeşitli analizler yapılarak insanların karakterleri tespit edilmeye çalışılmıştır. Geçmişte sıkla kullanılan karakter analizi şu şekildedir. B grubu kana sahip olan kişiler göçebe olarak nitelendirilen kişilerdir, A grubunda yer alanlar ise çiftçi olan kişilerdir, 0 grubunda bulunanlar avcı, AB kan grubunda olan kişiler ise modern kişiler olarak nitelendirilmektedir. Tabi zaman içerisinde bu analizlerde kısmi değişiklikler olmuştur ancak temelde aynı şeylerin kabul gördüğü bilinmektedir. Yapılan incelemelere göre 0 kan grubunda olan kişiler aşırı derecede cesaretli ve özgüveni olan kişilerdir. Dünya genelinde ön plana çıkan kişiler ele alındığında bu kişilerin büyük bölümünün 0 kan grubuna sahip olduğu dikkatlerden kaçmıyor. A grubunda olan kişiler aşırı derecede sinirli olan kişilerdir. B kan grubunda olan kişiler dünyanın en uyumlu insanlarıdır. Hangi ortamda yer alırlar ise o ortama ayak uydurdukları tespit edilmiştir. AB grubunda yer alan kişiler liderlik özellikleri yüksek olduklarından dolayı daimi bulundukları ortamlarda en dikkat çekici kişiler olmayı başarırlar.

Böyle karmaşık şekilde bilgiler vermek makalemizi anlayarak okumanızı zorlaştıracağından dolayı sizlere tüm kan gruplarını ayrı ayrı sınıflandırarak anlatmak istiyoruz. Kan gruplarına göre yaptığımız bu karakter analizinin daha bilimsel olması adına sizlerde sahip olduğunuz kan grubunu ve en ön plana çıkan özelliklerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

A Kan Grubu Karakter Özellikleri: Dünya genelinde en çok yer alan kan grubu A grubudur. Bu kan grubuna sahip olan kişiler sıkıntılarını kendileri yaşamayı tercih ederler ve bu nedenden dolayı aşırı derecede yalnızlık çektikleri bilinmektedir. Her koşulda Yaradan’a sığınırlar ve en güzel şeyin Allahtan geleceğine inanırlar. İçlerinde yer alan bu inanç şüphesiz ki A grubu kana sahip olan kişilerin er ya da geç mutluluğu yakalamasını sağlamaktadır. Her ne kadar sabırlı olsalar da aşırı derecede depresyona girdikleri bilinmektedir. Bunun nedeni olarak da sıkıntılarını tek başına aşmaya çalışmaları gösterilebilir. Doğaya aşırı derecede düşkün olmaları A grubunda yer alan kişilerin hep kırsal kesimde mutlu bir yaşam sürmeyi hayal etmelerine neden olur. Aşırı derecede olgun olmaları şüphesiz birçok sıkıntıyı kendi başlarına aşmalarından kaynaklanmaktadır. A grubunda yer alan bir kişiyseniz hayata daha pozitif bakabilmek adına çevrenizde yer alan kişiler ile sıkıntılarınızı paylaşmayı denemenizi tavsiye ederiz.

0 Kan Grubu Karakter Özellikleri: Dünyada en nadir bulunan bu kan grubunda yer alan kişiler aşırı derecede şanslı olmaları ile dikkat çekiyor. Bir işe başladıkları zaman imkansız gibi görünen birçok şeye hiç emek harcamadan basit bir şekilde ulaşırlar. Aşırı şanslı olmalarından dolayı insanların imrenerek baktıkları kişilerdir. Hayat sevmeleri en ön plana çıkan özellikleri arasında yer alıyor. Hayatı bu kadar sevmelerinin en büyük nedeni de karşılaştıkları problemleri hiçbir zaman önemsememeleridir. Yani 0 kan grubunda olan kişiler bir sorun ile karşılaştıkları zaman bu sorunu görmezden gelirler ve mutlu olmak için nelerden hoşlanıyorlar ise o yolda ilerlemeye devam ederler. Tüm bu nedenlerden dolayı 0 kan grubuna sahip olan kişiler daima mutludur ve hayatın her anını dolu dolu yaşarlar. Bu kan grubundan olan bir kişiyseniz kendinizi şanslı hissedebilirsiniz.

B Kan Grubu Karakter Özellikleri: Dünyanın en merhametli insanları B kan grubunda olanlardır. Bu durumun böyle olmasının neden ise bu kan grubunda yer alanların empati kurma yeteneklerinin en üst seviyede olmasıdır. Bulundukları her ortama ayak uydurmaları ile tanınsalar da mantık çerçevesinde hareket etmeyi tercih edeler ve bu nedenden dolayı birden bire ortamlarından koparak yeni arkadaşlıklar kurdukları bilinmektedir. Eğer B kan grubunda olan bir kişi çevresinde yer alan kişilerden ani bir şekilde koptuysa bu durumun temel sebebi bu kan grubunda yer alan kişilerin kopup gittiği kişileri zararlı olarak görmesidir. Bu akılcı yapıları sayesinde B kan grubunda olanların hata yapma olasılıkları azdır.

AB Kan Gurubu Karakter Özellikleri: Karmaşık kan grubu olarak kabul edildiklerinden dolayı diğer tüm kan gruplarında yer alan özellikleri taşıdıkları düşünülmektedir. Çok nadir bulunan kan grubunda yer almaları bu tarz insanların toplum içerisinde sıyrılıp ön plana çıkmasını sağlamaktadır. Liderlik özellikleri aşırı derecede gelişmiş olan AB kan grubu üyeleri çevreye ve topluma karşı aşırı derecede duyarlıdır. Herhangi bir kişiye haksızlık yapıldığında nasıl olsa benim gördüğüm bir zarar yok diyerek kenara çekilmek yerine çıkarları olmasa dahi haksızlık ile mücadele içerisinde olmayı severler. Takındıkları bu tavır toplum içerisinde lider olarak görülmelerinin en büyük nedenidir.

Kan grubuna göre karakter özellikleri bu şekildedir. İlgili kan grupları ile alakalı daha birçok veri bulunsa da en kabul gören bilgiler bu şekildedir. Kan gruplarının karakter özelliklerini okuduğunuz zaman eminiz birçoğunuz kendisinden bir şeyler bulacaktır. Bu da yapılan analizin ne kadar doğru bir analiz olduğunun en büyük göstergesidir. Hangi kan grubunda olursanız olun sizlere hayatı cehennem eden her şeyden uzaklaşın. Bu kısacak dünya serüveninde mutlu olmak için elinizden gelin yapın. Mutlu olmak için yaptığınız şeylerden asla pişman olmayacağınıza emin olabilirsiniz

Bilmiyorsan