Abone Ol

Kameraları görünce çılgına döndü

Seksi oyuncu Maral Büyüksaraç, iş adamı Nurettin Hasman ile Nişantaşı Lucca'da görüntülenince çok öfkelendi. Mekanın önünde gazetecilerle tartışan Büyüksaraç zorlukla sakinleştirildi.

Kameraları görünce çılgına döndü

Adı son zamanlar Erdal Acar'la anılan esmer oyuncu Maral Büyüksaraç eski sevgilisi Nurettin Hasman'la bir araya geldi.
O sırada görüntü almaya çalışan kameraları farkeden seksi oyuncu paniğe kapıldı, habercilere bağırmaya başladı.
Mekanın önüne çıkarak sigara içmeye başlayan Maral Büyüksaraç "sigarayla da çekemezsiniz ya" diyerek küfür ve hakaret etmeye başladı. Siniri dinmeyen esmer oyuncu elindeki kadehi yerden yere fırlatarak bağırmaya başladı.

Maral Büyüksaraç'ı sakinleştiremeyen sosyetik iş adamı Nurettin Hasman, eski sevgilisinden önce çıkıp kaçarcasına mekanı terk etti. Bir süre sonra mekandan çıkan esmer oyuncu "sevgilim yok yeter" diye bağırdı.

Bir süre sonra Cihangir'de başka mekanda eğlenen Maral'ı farkeden muhabiri gören Büyüksaraç, mekan çıkışı arabaları tekmelemeye ve çantasını yerden yere vurmaya başladı. Sakinleşmeyen esmer oyuncu bu sinirle evinin yolunu tuttu.

Gece bununla bitmedi... Esmer oyuncu Maral Büyüksaraç sabaha doğru evinden yükselen yüksek sesli müzikten ötürü komşularından da uyarı aldı.Twitterda "Yan komşunuz Maral Büyüksaraç ise uyku size haram" gibi twetler atan komşuları isyan etti. Sıla'nın Reverans şarkısıyla bağırarak şarkılar söyleyen esmer oyuncu böyle sakinleşti ancak komşuları sabaha kadar uyuyamadı.

Maral Büyüksaraç ile Nurettin Hasman 2013 yılında objektiflere böyle yakalanmıştı. (haberinadresi)