Abone Ol

Maç anlatırken kalp krizi geçiren Bursaspor TV sunucusu Erhan Tamiş toprağa verildi

Bursaspor ile Pendikspor U15 takımlarının maçını anlatırken geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden Erhan Tamiş, öğleyin kılınan cenaze namazının ardından Pınarbaşı Mezarlığı’nda defnedildi.

Maç anlatırken kalp krizi geçiren Erhan Tamiş toprağa verildi

Erhan Tamiş’in cenaze törenine Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, yönetim kurulu üyeleri, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Divan Başkanlık Kurulu Başkanı İdris Sevinç, Bursaspor’un eski futbolcuları, çok sayıda sporsever ile, Bursaspor U 15 takımı oyuncuları katıldı.

Maç anlatırken kalp krizi geçiren Bursaspor TV sunucusu Erhan Tamiş toprağa verildi - Resim: 1

KALP KRİZİ GEÇİRMİŞTİ

Vakıfköy Tesisleri'nde Bursaspor 15 Yaş Altı Takımı'nın Pendikspor ile yapacağı maçı televizyonda anlatmak için hazırlanan Tamiş, saha kenarında fenalaştı.

Maç anlatırken kalp krizi geçiren Bursaspor TV sunucusu Erhan Tamiş toprağa verildi - Resim: 2

HAYATA TUTUNAMADI
Kulüp doktorlarının ilk müdahalesinin ardından ambulansla Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan ve kalp krizi geçirdiği anlaşılan Tamiş, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

TÜRK FUTBOLUNU YASA BOĞDU
Erhan Tamiş'in ani ölümü, Türk futbolunda büyük üzüntüye sebep oldu. Futbolseverler, Erhan Tamiş'in ölümünün ardından sosyal medyada Bursaspor Kulübüne ve emektar spikerin ailesine bağsağlığı mesajında yayınladı.

Öte yandan Bursaspor Kulübü konuyla ilgili resmi sitesinden bir açıklama yayınladı:

Maç anlatırken kalp krizi geçiren Bursaspor TV sunucusu Erhan Tamiş toprağa verildi - Resim: 3

ACI KAYBIMIZ
Bursaspor TV’nin sevilen muhabir ve televizyon programcısı Erhan Tamiş’i bugün U15 Ligi Bursaspor –Pendikspor müsabakası sırasında geçirdiği kalp krizi sonucunda kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz.

U15 Ligi Bursaspor – Pendikspor maçının anlatımı sırasında kalp krizi geçiren Erhan Tamiş, kulüp doktorlarımızın anında müdahalesiyle ambülans ile Bursa Şevket Yılmaz Hastanesi’ne kaldırılmış ancak yapılan tüm müdahalelere hayatını kaybetmiştir.

Merhumun cenazesi yarın öğle namazına müteakip Demirtaşpaşa Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Pınarbaşı Mezarlığı’na defnedilecektir.

Kulüp çalışanımız Erhan Tamiş’e Allah’tan rahmet, kederli ailesine, sevenlerine ve camiamıza sabır ve başsağlığı dileriz.

Bursaspor Kulübü

Maç anlatırken kalp krizi geçiren Bursaspor TV sunucusu Erhan Tamiş toprağa verildi - Resim: 4

dha