Abone Ol

Kalp Atışı'nın 9. bölüm fragmanında büyük gerilim

Show TV dizisi Kalp Atışı’nın 9. bölümünde neler olacak?

Kalp Atışı'nda büyük gerilim

Show TV dizisi Kalp Atışı’nın 9. bölümünden detaylar geldi. Ziyanur ve Süleyman’ın karşı karşıya geldiği; Eylül’ün ilişkilere inanmadığını söyleyerek Oğuz’u reddettiği ve hastanenin savaş alanına döndüğü gerilim dolu sahnelerden oluşan tanıtım heyecan yarattı. Cuma günleri ekrana gelen Kalp Atışı’nın dokuzuncu bölümünde neler olacağı merakla bekleniyor.

Kalp Atışı’nın Cuma akşamı ekrana gelen sekizinci bölümünde, Oğuz, Eylül’den hoşlandığını itiraf etti. Sinan kötü planlarını devreye sokmaya başladı ve Eylül’ü hastaneden attırmak için Eylül’ün daha önce müdahale ettiği eski bir hastayı kullandı. Hastanede çalışan Sibel hemşirenin intiharı başta Eylül olmak üzere herkesi sarstı. Üvey annesinin hastaneye kaldırılmasıyla, kardeşinin ailesine şiddet uyguladığını anlayan Oğuz ise büyük bir şok yaşadı. Mehmet’e gelen telefon, borçlarının Eylül için büyük bir tehlike yaratacağını gösterdi. Tüm bu gerginliklerin ardından Ali Asaf’ın masalları andıran sürprizi ise bölüme damga vurdu. Ali Asaf, sahilde Eylül için çok özel bir yemek hazırladı. Ali Asaf ve Eylül herkesten uzak, başbaşa romantik anlar yaşadı. İkilinin yakınlaştıkları sırada üzerlerine gelen bir ışıkla büyük bir şaşkınlık yaşadıkları final sahnesi dikkat çekti.

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, yönetmenliğini Aytaç Çiçek’in yaptığı Kalp Atışı’nın başrollerinde; Gökhan Alkan ve Öykü Karayel’e Ege Kökenli, Ali Burak Ceylan, Hakan Gerçek, Fatih Dönmez, Barış Aytaç, Metin Coşkun, Devrim Atmaca, Hasan Şahintürk, Selahattin Paşalı, Başar Doğusoy, Burcu Türünz, Erdem Kaynarca ve Vedat Erincin eşlik ediyor.

Kalp Atışı’nın 25 Ağustos Cuma günü saat 20.00'de Show TV'de ekrana gelecek 9. bölüm fragmanı: