Abone Ol

Kalp Atışı 2. bölüm fragmanı yayınlandı!

Kalp Atışı 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Show TV ekranında yayınlanmaya başlayan yeni dizi Kalp Atışı ekrana gelen ilk bölüm ile izleyenlerden tam not aldı. İşte Kalp Atışı dizisinin 2. yeni bölüm fragmanı...

İki doktorun imkânsız aşk hikâyesini ekrana getirecek ‘Kalp Atışı’nın başrol oyuncuları aşkı anlattı. Dizide Ali Asaf’ı canlandıran Gökhan Alkan, “Bu aşk denilen şey beyinde başlar, kalpte yaşar. Bir nevi narkoz etkisi gibi” derken, dizinin Eylül’ü, Öykü Karayel, “Kendinden başka kimseyi sevmeyenler için aşk zayıflık olabilir. Bana göre varoluşumuzun gerçek sebebi” diyor.

Show TV'nin tanıtımları büyük beğeni toplayan yeni dizisi ‘Kalp Atışı’nın başrol oyuncuları Gökhan Alkan ve Öykü Karayel’le bir araya geldik. Canlandırdığı Eylül’ün alışık olduğumuz bir kadın karakter olmadığını söyleyen Karayel, karakterini “Sert mizaçlı, inatçı, yer yer kaba bile diyebilirim...” sözleriyle anlatıyor. Alkan’ın canladırdığı Ali Asaf ise yardımsever ve mesleğine bağlı biri. Yakışıklı oyuncu karakterini Superman’e benzetiyor. Enerjisi fevkalade tutmuş bu ikili, Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de seyircisiyle buluştu.

EYLÜL VE KADERİNİ DEĞİŞTİRECEK ALİ ASAF’IN HİKAYESİ!

“Dünya ne kadar berbat bir yer olsa da, iyilerin mutlaka kazanacağını kanıtlayan birileri her zaman vardır. Belki de O size hiç adil davranmayan kaderin sunduğu ilk ve tek şanstır.
Henüz on sekiz yaşındaki lise öğrencisi Eylül’ün de kaderini değiştirecek o şansın adı Ali Asaf Denizoğlu’dur. Hikayenin başladığı yer Ege’de bir kasabanın lisesi... İkilinin yollarının ayrılıp yıllar sonra tekrar kesiştikleri yer ise İstanbul’un en iyi hastanesinin çatısıdır!

Hayata yenik başlayan, öfkesi dışında hiçbir şeyi olmayan bir kızın bir cerrah olarak hayata meydan okuma hikayesidir bu. Aynı zamanda ona bu cesareti verecek olan Ali Asaf’ın! Elini tutan ve başarabilirsin diyen bir yol göstericinin. Hepimizin tüm kalbimizle hayatımızda olmasını istediğimiz o kişi Eylül gibi bizim de hayata olan umutlarımızı hep ayakta tutacaktır.