Abone Ol

Kaftancıoğlu'ndan Mahir Ünal'a: Yeşil top beyinde hipoksemiye yol açıyor

AKP'li Mahir Ünal'ın, Twitter'ın AKP'ye yakın hesabları kapatmasının ardından Mücahit Avcı'yı hedef alan paylaşımına Canan Kaftancıoğlu'ndan tepki geldi. Kaftancıoğlu, "CHPnet görselini yapanlar iyi keklemişler arkadaşı, yeşil top beyinde hipoksemiye yol açıyor anlaşılan" dedi.

Kaftancıoğlu'ndan Mahir Ünal'a: Yeşil top beyinde hipoksemiye yol açıyor

Dünyanın en büyük sosyal medya platformlarından Twitter, Türkiye’den 7 bin 340 hesabı manipülasyonu engelleme politikalarını ihlal ettikleri gerekçesiyle kapattığını açıkladı. Twitter, bu hesapların AKP’nin gençlik faaliyetleri ile bağlantılı olduğunun tespit edildiğini bildirdi.

Karara Twitter üzerinden tepki gösteren AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Tanıtım ve Medya Başkanı Mahir Ünal CHP'ye ait CHP.net üzerinden itibar suikasti yapıldığını ve Twitter'ın bununla ilgili olarak harekete geçmediğini öne sürdü.

Ünal, “CHPnet”adı altında kapalı devre bir sistem üzerinden sosyal ağlardan nöbet usülü itibar suikasti yapanlar kurdukları linç mekanizmaları ile hertürlü dezenformasyonu gerçekleştirenler Twitter’ın ilgi alanına girmiyor.Raporu hazırlayanların kimliği bu durumu açıklıyor" ifadelelerini kullandı.

Kaftancıoğlu'ndan Mahir Ünal'a: Yeşil top beyinde hipoksemiye yol açıyor - Resim: 1

GÖRSEL SAHTE ÇIKTI

Söz konusu paylaşıma CHP'den yalanlama geldi. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Ünal'a verdiği yanıtta, "Hahayt! Baş troll olmuş demek isterdim ama sazanlık seviyesine takılmış..CHPnet görselini yapanlar iyi keklemişler arkadaşı, yeşil top beyinde hipoksemiye yol açıyor anlaşılan:) Şaka gibi, hatta şaka:)) Çok güldüm ne diyeyim.." dedi.

Kaftancıoğlu'ndan Mahir Ünal'a: Yeşil top beyinde hipoksemiye yol açıyor - Resim: 2

"ÜNAL HAKKINDA HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATACAĞIZ"

Partimizin CHPnet sisteminde üyelerimizin bahse konu görüntüdeki gibi duyuru yayınlama yetkisi olmadığı gibi, tüm hareketlerinin de log kayıtları tutulmaktadır. Orjinal görüntüye de bakıldığında Mahir Ünal’ın paylaşımı amatörce hazırlanmış bir montajdan ibarettir!

CHPnet sisteminden alındığı iddia edilen görüntünün orjinali şu şekildedir. Sahtekarlığı tüm dünyaya ifşa edilen Mahir Ünal yüzü dahi kızarmadan CHP’ye saldırarak kendi pis işlerini gizlemeye çalışmaktadır. Mahir Ünal hakkında hukuki tüm süreçleri de başlatacağımızı duyururuz."