Abone Ol

Kadir, Aylin’i buldu mu? Çarpışma 4. bölüm fragmanı

Ay Yapım’ın, Show TV’de ekrana gelen, her hafta daha da artan heyecanı, yüksek temposu ve çarpıcı sahneleriyle izleyicilerini ekrana kilitleyen dizisi ‘Çarpışma’nın merakla beklenen 4. bölümünden ilk sahne yayınlandı.

Artık kızının yanında olmadığı tek bir saniyeye bile sabredecek gücü kalmayan Zeynep’in, Kadir’e ‘Ne olur artık bana iyi bir haber ver’ deyip, Kadir’den gelen tepki ile ona sarılması, Kadir, Aylin’i buldu mu? sorusunu akıllara getirdi.

Zeynep’in ‘Aylin’i bulacağını biliyordum!’ sözüne, Kadir’in ne cevap  vereceği ise merak konusu oldu.

Çarpışma’nın 3. Bölümünde neler yaşandı?

‘Çarpışma’ bu akşam heyecan dolu 3. bölümüyle ekrana geldi. Zeynep’in kızını kaçıranın Veli olduğunu öğrenen Kadir, seri ve şok baskınlar düzenleyerek Veli’ye ulaşmaya çalıştı.

Bu sırada Zeynep elektronik kelepçeyle ev hapsine alınırken, ihanet şüphesine düşen Kerem, Yakup ve Meral’in peşine düştü. Cemre de kendisini yaralayan ve aracına çarpan Kerem’in resmini emniyette Kadir’e gösterdi. Şoke olan Kadir, eliyle koymuş gibi Kerem’i buldu.

Yakup, çektiği videoyu Belma’ya göstererek ona şantaj yaptı ve yüklüce para istedi. Teşhis için Kerem’le yüzleşmek isteyen Cemre cevabını en çok merak ettiği ‘neden geri döndün?’ sorusunu Kerem’e sorunca, Kerem’in cevabı karşısında ise buz kesti.

Belma’nın videosunu Cemre’ye anlatan Kerem, kendisini hapishaneden çıkarmasına karşılık videoyu Cemre’ye verebileceğini söyledi. Veli’yi Çocuk Esirgeme Kurumu önünde bulacağını çözen Kadir, düşündüğü gibi karşısında Veli’yi buldu. İkilinin yüzleşmesi heyecanı yükseltti.

Veli, annesini bulmak için polis olan Kadir’e annesiyle ilgili bir şey bildiğini ima ederek onu can evinden vurdu. Akıllara ise, Veli, Kadir’in annesiyle ilgili ne biliyor? sorusu geldi.

Yapımcılığını Kerem Çatay-Pelin Diştaş’ın, idari yapımcılığını İsmail İçen’in üstlendiği, Uluç Bayraktar’ın yönetmenliğini yaptığı, senaryosunu Ali Aydın’ın kaleme aldığı ‘Çarpışma’nın başrollerinde; Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, Melisa Aslı Pamuk, Alperen Duymaz gibi birbirinden önemli isimler yer alıyor.

‘Çarpışma’ merakla beklenen yeni bölümüyle 13 Aralık Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de!