Abone Ol

"Kadınsı duyguları çok geç yaşadım!!!" Özgü Namal'dan çarpıcı itiraflar!!!

Önce Polat Alemdar'ın sevgilisi, sonra Axess kızı olarak ekranların sevilen yüzü olan Özgü Namal, gelecek planlarını ve Oktay Kaynarca'yla beş yıllık ilişkisini Elele'ye anlattı. İşte o röportaj!

"Kadınsı duyguları çok geç yaşadım!!!" Özgü Namal'dan çarpıcı...
Tam bir enerji küpü, sevimli ve şeker. Tıpkı canlandırdığı reklam karakteri gibi. Ama bakmayın öyle göründüğüne aslında ne istediyse elde eden bir kadın o. Önümüzdeki üç ay içinde üç ayrı sinema filmi, bir dizi ile karşımıza çıkacak .

Özgü Namal, gelecek planlarını ve Oktay Kaynarca'yla beş yıllık ilişkisini Elele'ye anlattı.

 Axess kızının giderek şımarık bir tipe dönüştüğü konuşuluyor; hatta köşe yazılarına konu oluyor.

- Çok gülüyorum yorumlara, bu bütün oyuncuların başına gelen bir şey. Oynadığımız her şeyle özdeşleştiriliyoruz maalesef.

n Özgü Namal hep cici, ailemizin kızı gibi...

- Ben de herkes gibiyim. Doğal olarak gelgitlerim var. Şirin olduğum zamanlar da var, agresif olduğum zamanlar da...

n 17 yaşından beri çalışıyorsunuz. Nasıl değerlendiriyorsunuz yatırımlarınızı?

- Hayatım boyunca çok çalıştım bunun karşılığını da kazandım elbette. "Neyin var" derseniz, "Borcum var" derim!

n Bir şey alıyorsunuz ki, borcunuz var...

- Aileme ev almıştım, onu ödüyorum. Bir de arabam var. Başka da bir şey yok.

n Axess'ten 1 milyon dolar aldığınız söyleniyor...

- Ben de diyorum ki, şanım yürüsün. Tam zenginin parası, züğürdün çenesini yorar hesabı. Gönül ister tabii ama. Ben de "Bırak şanımız yürüsün, öyle bilsinler" diyorum. O yüzden hiçbir zaman evet ya da hayır demeyeceğim, almış da olabilirim almamış da olabilirim.

n Rol aldığınız Polis filminde 40 yaşındaki polis amirini canlandıran Haluk Bilginer gencecik bir kıza aşık oluyor. Gerçek hayatta da sevgiliniz sizden 12 yaş büyük, 40 yaşındaki Oktay Kaynarca. Kendinizden büyük erkekleri mi beğenirsiniz?

- Valla yaşıtlarla biraz zor oluyor tabii. Bu biraz klasik olacak ama biz kadınlar daha çabuk olgunlaşıyoruz ve erkekler hep biraz çocuk kalıyorlar ya, ancak eşitleniyor bence. Ben hayatım boyunca kendimden büyüklerle çıkmış değilim, Oktay gerçekten bu anlamda tesadüf, ama öyle denk geldi. Ama yaşıtlarımı düşünüyorum, olmaz yani. Farklı bakıyoruz hayata. Ama hep böyle olacak diye bir şey yok.

n Oktay Bey'le "Yeditepe İstanbul" dizisi setinde tanıştınız, kaç yıl oldu?

- 4.5... Şubatta 5'e giriyoruz.

n Ne olacak bu ilişkinin sonu demiyor musunuz?

- Dedim ya hayatımdaki bir sürü şeyin sonunu düşünmeyi bıraktım bir süredir. Çok rahatım, huzurluyum. Hiç öyle telaşlarım yok. Yıllandı artık bizimkisi, şarap gibi yıllandıkça lezzetleniyor.

n Sizi bir arada tutan, ilişkinizi cazip kılan nedir?

- En önemli şey dürüstlüğümüz ve samimiyetimiz; birbirimize karşı olan. Hiç bozulmadı, hep böyle oldu baştan bu yana. Aslında bir formülü yok mutluluğun. Ama bizim mayamız tuttu. Tutmayabilirdi de.

n Sinirlendiğiniz huyları var mı? - Sevmediğim huylarını görmüyorum doğrusu. Elbette vardır, Oktay çabuk sinirlenir, çabuk parlar ama hemen de unutur. Çok vicdanlıdır.

n Oktay Bey etrafındaki kadınlara karşı flörtöz bir erkek mi?

- Ona sormak lazım. Bildiğim kadarıyla değil, soğuktur aslında. Samimi olduğu zaman tatlı ve eğlenceli olur ama tanımadığı insanlara karşı da mesafeli ve soğuktur.

n Ya Beyazıt Öztürk'le beraber olduğunuzun söylenmesi?

- Korkunç bir terbiyesizlik, tahammül edilir yanı yok. Oktay daha tecrübeli ve olgun olduğu için, bunlarla baş etmeyi o kadar öğrenmiş ki, bana da öğretti.

n Oktay Kaynarca'nın çapkınlığıyla ilgili haberler çıkıyor. O zaman nasıl hissediyorsunuz?

- Eskiden çok üzülüyordum. Bir kere o haberler çıkmadan önce her şeyden haberim vardı. Ben hiçbir zaman bir şeyi ilk defa gazetede görmedim. Oktay her şeyi bana anlatır. Ben de ona anlatırım.

n Yani o bir otele gittiğinde siz zaten orada olduğunu biliyordunuz öyle mi?

- Neden orada olduğunu, görüntülendiği bir sürü insanı da tanıyorum. Onlar da beni tanıyor. O güven var. Ben gazetede Oktay'la gördüğüm insanı da tanıyorum. İki gün önce Antalya'da beraberdik o insanla.

n Sizi aldatsa hisseder misiniz ?

- Hissederim. Her kadında olduğu gibi sezgilerim çok önemli.

n Ne yaparsınız?

- Kırılır, üzülürüm ama olay haline getirmem. Büyütmem, onu rencide etmem. Televizyonlara çıkıp ağlamam. Hayatta her an, her şey olabilir. Yürür giderim, arkama bile bakmam. O anlamda çok güçlüyüm. Bana bir şey olmaz yani. Gencim ayol ben daha.

Kadınsı duyguları geç yaşadım ben

n Bedenen de daha seksi ve kadınsı hissediyor musunuz artık kendinizi?

- Tabii ki. Bu zaten fotoğraf çektirdiğimde daha çok ortaya çıkıyor. Ben her şeyi geç yaşadım hayatımda. Hep söylerim bunu, vücudum da geç gelişti, kadınsı duygu ve olguları da fiziksel olarak geç yaşadım. Nasılsa yakında 30 olacağım, hiçbir şey için de acelem yok doğrusu. Seçtiğim rollerde bile öyle davranıyorum. Zaten oynayacağım kadın rollerini, niye şimdi genç kızı oynamayayım?