Abone Ol

Ankara'da sapık şoku! Kadınlara adres sorarken, arabada mastürbasyon yaptı

Kadınlara yol sorduğu esnada arabanın içinde mastürbasyon yapan ve bu tacizin görüntülerini sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan kişinin yakalanması için kampanya başlatıldı.

Kadınlara yol sorarken, mastürbasyon yaptı

Ankara Çankaya'da otomobilinin içinde mastürbasyon yapıp kadınlara yol soran bir kişinin Twitter'da yaptığı paylaşımlar bugün sosyal medyayı karıştırdı. Vatandaşlar bu kişinin bir an önce yakalanmasını istiyor.

Ankara Çankaya'da otomobilinin içinde mastürbasyon yapıp kadınlara yol soran bir kişinin Twitter'da yaptığı paylaşımlar bugün sosyal medyayı karıştırdı.

Bu kişinin 11 Aralık'ta çekip Twitter'da paylaştığı 6 adet videoya bu akşam Ekşi Sözlük'te dikkat çekilince, Emniyet Genel Müdürlüğü'ne suç duyurusu yağdı.

İçerdiği ahlak dışı görüntüler nedeniyle bu kişinin Twitter hesabını bu haberde duyurmuyoruz.

YÜZÜ GÖRÜLÜYOR

Videolarda bu kişinin yüzü görülüyor ve aracının markası anlaşılıyor.

"Çankaya'daki sapığı şikayet ediyoruz" başlığıyla kampanya başlatılan Ekşi Sözlük'te paylaşılan bazı yorumlar şöyle:

- delil olarak saklamak için videoları kaydedebilecek birileri olsa o da iyi olur. ben fotoğrafları kaydettim, bazı videolarda yüzü gözüküyor onları da ss aldım. -signore

- adamın cismi belli, arabası kısmen belli, onu en güzel şekilde adalete teslim edeceğinizden yürekten inanıyorum. elbet içinizden biri ya da birileri bu adamı tanıyordur, gerçi adam başka şehirden de gelmiş olabilir bunu dikkate alın. -valla son param

- yüzünün göründüğü resimlerden yakında yakalanması muhtemel sapık. -akanabe

- bu sözde adamın yüz şeklinin şemalının ifşasından sonra hapse atılmasını istiyorum.

Ankara'da sapık şoku! Kadınlara adres sorarken, arabada mastürbasyon yaptı - Resim: 1

Cumhuriyet