Abone Ol

Kadınlar neden tayt giyer?

Uzun bir aradan sonra yeniden moda olan taytlar, her kadının dolabında mutlaka bulunan bir parça haline geldi. Peki kadınlar tayt giymeyi neden bu kadar seviyor? İşte cevapları...

Kadınlar neden tayt giyer?

1. Kendinizi şişman hissettiğinizde sizi zayıf ve rahat hissettirir.
2. Taytı her yerde giyebilirsin. Topuklu ayakkabıyla kombinlenmiş herhangi bir kıyafet akşam dışarı çıkmak ve arkadaşlarınla partiye gitmek için yeterince rahat mı?
3. Mükemmel bir seyahat kıyafetidir. Tayt seyahat eden bayanlar için harika bir kıyafettir. Bacaklarınızı istediğiniz şekilde hareket edebilir ve rahat bir yolculuk geçirirsiniz fakat kot pantolon ya da mini etek için bu durum geçerli değildir.
4. Spora giderken giyip oradan da arkadaşlarınızla takılmaya gidebilirsiniz. Tüm yapmanız gereken sadece ayakkabınızı değiştirmek ve üzerinize bir hırka geçirmek.
5. Dolabınızda fazla yer kaplamazlar. Dolabınızdaki diğer kıyafetler gibi gereksiz yer kaplamazlar ve hemen hemen her şey ile kombin oluşturabilirler
6. Pahalı değiller. Aldığınız diğer kıyafetler ve onları tamamlamak için aldığınız başka şeylere ödenecek paranın çok daha azına tekabül ederler ve inanın daha kullanışlıdırlar.
7. Ne kadar yemek yersen ye pantolon düğmesini düşünmene gerek yoktur. Elastik olduğundan sıkıntı yok
8. Sizi atletik gösterir aylardır spor salonuna adım atmamış olsanız bile... Herkes spor yaptığınızı düşünür çünkü tayt kalçalarınızı şekle sokar. Kahvaltıda yarım ekmek yediğiniz akıllarının ucuna bile gelmez.
9. Aynı taytı 1 hafta içinde birkaç kez giyersiniz ama kimse farkına bile varmaz. İnanın etmiyorlar...
10. Çizme veya bot giydiğinizde sorun yaratmazlar. Kimse deri çizmenin içerisine kot pantolonu sokuşturmaya çalışmakla uğraşmasın. Tayt sıkıntı yaratmaz ve kırışma problemi de yoktur.
11. Sarhoşken kıyafetlerinizle uyuyabilirsiniz. Bir parti sonrasında kot pantolon ya da bir elbise ile uyanmak iğrenç hissettirir. Fakat tayt giydiyseniz uykuya hazırsınız demektir.

12.Üç kilo vermek mi istiyorsun? Yüksek belli bir tayt giy. Yüksek belli tayt giydiğinizde daha ince görünürsünüz. Kadınlara pizzanın ikinci dilimini de yeme şansı verdikleri için tayt üreticilerine teşekkür ederiz..