Abone Ol

Kadın ürünlerin üzerine öksürünce bakın market ne yaptı?

Medyafaresi.com Dış Haberler- ABD'de bir kadın markette ürünlerin üzerine öksürünce bakın neler oldu. Marketlerde tuvalet kağıdı reyonlarında polisler devriye geziyor.

Kadın ürünlerin üzerine öksürünce bakın market ne yaptı?

Nilüfer Şensöz / Medyafaresi.com Dış Haberler -

ABD'de bir kadın markette ürünlerin üzerine öksürünce market 35 bin dolar tutarında ürünü çöpe attı. İsmi açıklanmayan kadın, New Jersey'de Hanover Township'teki küçük bakkal zinciri Gerrity'nin Süpermarketine girdi ve ürün, fırın ürünleri, et ve diğer mallardan öksürmeye başladı, zincir ortak sahibi Joe Fasula Facebook'ta yazdı.

Market personeli hızla kadını mağazadan çıkardı ve kadın gözaltına alındı.Hanover Township polisi kadının yiyeceği “kasıtlı olarak kirlettiğini” ve akıl sağlığı tedavisi sona erdiğinde kendisine suç duyurusunda bulunmayı planladıklarını söyledi.

Yetkililer koronavirüs bulaştığına inanmıyorlar, ancak yine de market yetkilileri
kadının temas ettiği 35 bin dolarlık ürünü çöpe attılar ve kadının öksürdüğü alanları dezenfekte etti.

TERÖRİZMLE SUÇLANABİLİR

Çarşamba günü, Adalet Bakanlığı yeni koronavirüsü kasıtlı olarak yayan insanların terörizmle suçlanabileceğini doğruladı.

ABD'DE GIDA ARZI TÜKENEBİLİR

Marketlere yapılan ziyaretler arttıkça ve tüketiciler tedarik biriktirmeye devam ettikçe, endüstri grupları ABD gıda arzının da sonunda tükenebileceğinden korkuyor. PepsiCo ve Clorox gibi markaları temsil eden bir grup, Dışişleri Bakanlığı'na, ABD'ye ihracatı kesen ülkelerle birlikte panik satın almanın halk sağlığı krizini şiddetlendirebileceğini yazdı.

TUVALET KAĞIDI REYONUNDA POLİSLER

ABD'de marketlerde güvenliği sağlamak için polis memurları ve özel güvenlik görevlileri getiriyor. Özellikle tuvalet kağıdı ve şarap reyonlarındaki kavgaları önlemek için polisler bu reyonlarda devriye yapıyor.

New York Emniyet Müdürlüğü sözcüsü, "Rutin devriyeye ek olarak, memurlar ayrıca okullarda, süpermarketlerde ve hastanelerde ek devriyeler yapmaya yönlendiriliyorlar." açıklamasını yaptı.

medyafaresi.com