Abone Ol

Kadın polisin üstsüz pozları ülkeyi karıştırdı

Uyuşturucu çetesi, kadın polisin çıplak fotoğraflarını yayınlayıp hayatını kararttı! Özel hayatında oldukça beğenilen ve popüler bir kadın olan Garcia, telefonunda sakladığı bazı özel pozlarını kaptırınca hayatı alt üst oldu!

Kadın polisin üstsüz pozları ülkeyi karıştırdı

Geçtiğimiz yıl Brezilyalı kadın polis Julia Liers, ülkesindeki uyuşturucu çetesinin çıplakfotoğraflarını yayınlamasıyla oldukça zor duruma düşmüştü. Bu taktik, suç dünyasında giderek yaygınlaşmaya başladı. Meksika'da faaliyet gösteren uyuşturucu baronu El Chapo geçtiğimiz günlerde bir kadın polisi aynı yöntemle mesleğinden etti!

Monterray polis teşkilatı bağlı olarak Narkotik biriminde çalışan Nidia Garcia, El Chapoile mücadelede Meksika polisinin önemli üyelerinden biri olarak görülüyordu. Özel hayatında oldukça beğenilen ve popüler bir kadın olan Garcia, telefonunda sakladığı bazı özel pozlarını kaptırınca hayatı alt üst oldu!

Kadın polisin üstsüz pozları ülkeyi karıştırdı - Resim: 1

Evli ve iki kız çocuğu sahibi olan Garcia'nın üstsüz pozlarını telefonunun sanal belleğine sızarak ele geçiren El Chapo'nun adamları, bu fotoğrafları internete yaydı. Talihsiz kadın ailesinden ve polis teşkilatından özür dilediği bir açıklama yapmasına rağmen mesleğini kaybetmekten kurtulamadı. Ailesiyle ve özellikle kocasıyla bu fotoğraflar yüzünden büyük sorun yaşayan Garcia hakkında polis teşkilatı, mesleğin onurunu zedeleyici davranışlar sebebiyle bu kararı aldıklarını açıkladı. Monterray polis teşkilatı sözcüsü; "Bizim için personelimizin özel hayatı kendisini ilgilendirir ancak bu fotoğraflar görev başındayken çekilmiş. Bu konuda aldığımız kararın arkasındayız. Polis memurlarının görevini ciddiye alması gerekir." açıklamasını yaptı.