Abone Ol

Kadın bakana ilk gece teklifi!!! Başbakan'ın şok isteğine bakan ne dedi?

İtalya Başbakanı Berlusconi'nin yeni Eşitlik Bakanı Mara Carfagna'ya "Partimizdeki kadınların ilk gece hakkı (Primae Noctis) lidere aittir" demesi ortalığı karıştırdı

Kadın bakana ilk gece teklifi!!! Başbakan'ın şok isteğine bakan ne...

İtalya'da üçüncü kez başbakan seçilen Silvio Berlusconi (72), beklentileri boşa çıkarmadı ve kabinesindeki "melekleri" ile ilgili ilk skandalına imza attı. Berlusconi'nin geçen yıl canlı yayında "Evli olmasaydım seninle hemen evlenirdim" sözlerini söylediği için eşi Veronica Lario ile zor günler geçirmesine neden olan eski model şimdiki Eşitlik Bakanı Mara Carfagna, İtalyan liderin hınzırlığının son kurbanı oldu.

Kadın bakana ilk gece teklifi!!! Başbakan'ın şok isteğine bakan ne dedi? - Resim: 1

"Kolay kadın severim"

32 yaşındaki Caragna'nın utandırmaktan hoşlanan Berlusconi, bu kez herkesin önünde "Sevgili Mara, sana partimiz Forza İtalya'da geçerli olan bir kuralı hatırlatmak zorundayım... Kuralın adı Ius Primae Noctis" diye konuştu. Derebeylik sistemiyle yönetilen Ortaçağ Avrupası'nda yüzyıllarca kullanılan ve "İlk gece hakkı" anlamına gelen bu gelenek, feodal beye sahip olduğu topraklarda evlenen genç kızları ilk gecede kendi yatağında alma hakkı veriyordu. Berlusconi "Biliyorsun ben kolay kadınları severim..." diye devam ederken, kıpkırmızı olan Carfagna ne cevap vereceğini şaşırdı.

Dünyanın en güzel bakanı seçildi

Hukukçu olan Carfagna, 1997'de İtalya güzellik yarışmasına katıldı ve yıllarca modellik yaptı. Dans eden ve piyano çalan Carfagna, muhafazakâr bir aileden geldiğini söylüyor. Alman Bild gazetesi, Carfagna'yı "dünyanın en güzel bakanı" seçti.

Meclİs'te erkek vekillerden büyük ilgi

Berlusconi'nin dört kadın bakanından biri olan "Mara La Bella" (Güzel Mara) lakaplı Carfagna, meclisteki ilk gününde erkek vekillerin ilgi odağı oldu. Güzel bakan dört yıldır siyasetin içinde olmasına karşın ilk gününde oldukça heyecanlıydı.

VATAN