Abone Ol

Kadın avukat 7'nci kattan atlayıp canına kıydı

37 yaşındaki Ayşe Öznur Toprak, oturduğu binanın 7'nci kat balkonundan atlayıp yaşamına son verdi. Yerde cansız yatan kızını gören Şükriye Toprak, "Ben sana yetemedim kızım" diye gözyaşı döktü.

Antalya'da kadın avukatın yürek burkan ölümü

ANTALYA Barosu'na kayıtlı avukat Ayşe Öznur Toprak, oturduğu binanın 7'nci kat balkonundan atlayıp yaşamına son verdi. Yerde cansız yatan kızını gören Şükriye Toprak, "Ben sana yetemedim kızım" diye gözyaşı döktü.

Olay, saat 14.30 sıralarında Konyaaltı İlçesi, Pınarbaşı Mahallesi 702 Sokak'ta bulunan Kamaç Apartmanı'nda meydana geldi. Ailesi ile oturan avukat Ayşe Öznur Toprak, anne ve babasının evden çıkmasının ardından balkona çıktı.

Kadın avukat 7'nci kattan atlayıp canına kıydı - Resim: 1

Burada bir süre oturduğu belirtilen Ayşe Öznur Toprak, daha sonra kendini boşluğa bıraktı. Toprak zemine düşen Toprak, olay yerinde can verdi.

Kadın avukat 7'nci kattan atlayıp canına kıydı - Resim: 2

İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, Ayşe Öznur Toprak'ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Bu sırada eve dönen anne Şükriye Toprak, kızının yaşamına son verdiğini öğrenince sinir krizi geçirdi.

Kadın avukat 7'nci kattan atlayıp canına kıydı - Resim: 3

Polis ve sağlık ekipleri tarafından güçlükle sakinleştirilen Şükriye Toprak, "Ben sana yetemedim kızım" diye gözyaşı döktü.

Kadın avukat 7'nci kattan atlayıp canına kıydı - Resim: 4

Bekar olan Toprak'ın cesedi, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Bir süredir bunalımda olan Toprak'ın, tedavi gördüğü de kaydedildi.

dha