Abone Ol

Kaderimin Yazıldığı Gün bomba gibi başladı

Özcan Deniz, Hatice Şendil, Begüm Kütük Yaşaroğlu, Gürbey İleri, Metin Çekmez, Gül Onat, Goncagül Sunar ve Hakan Meriçliler gibi isimlerin rol aldığı Kaderimin Yazıldığı Gün ilk bölümü ile Star TV'de ekrana geldi..

Kaderimin Yazıldığı Gün bomba gibi başladı

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN 1. BÖLÜM FRAGMANI

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN DİZİSİYLE İLGİLİ DİĞER HABERLER

ÇEKİMLER ANTAKYA'DA YAPILDI

Dizide, Antakya’nın köklü ailelerinden Yörükhan’ların bir varis sahibi olmak uğruna yaşadıkları entrika dolu hikaye anlatılıyor.

ÖZCAN DENİZ VE HATİCE ŞENDİL BU DİZİDE BULUŞTU

Özcan Deniz dizide Kahraman Yörükhan karakterini; Hatice Şendil ise Kahraman'ın aşkı tarım işçisi Elif rolünü canlandırıyor.

Kaderimin Yazıldığı Gün bomba gibi başladı - Resim: 1

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN.. FULL İLK BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN DİZİSİNİN KONUSU

Her yıl olduğu gibi bu yılda Yörükhan ailesi Antakya’da buluşur. Nar hasatının ilk ürününü, herkese bolluk, bereket ve huzur getirmesi dileğiyle toplayacaklardır. Her şey yolunda giderken Kıymet Hanım’ın oğlu Kahraman’ı ve gelini Defne’yi kastederek söylediği  “İnşallah kendi torunumuzu da görürüz…” sözü ortalığı karıştırır. Çocuk doğuramayan kadın olarak suçlanması Defne’yi çok üzer, Kahraman da bunun üzerine ailesine ağır konuşur. Bu olaydan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Kaderimin Yazıldığı Gün bomba gibi başladı - Resim: 2

Defne, üzerindeki bu “eksikliği” gidermek için nasıl olursa olsun bir çocuk ister. Bu istek Kıymet Hanım için bulunmaz bir fırsattır. Gelini artık doğru yolu bulmuştur. Kendisi de bu uğurda elinden geleni yapacaktır.  Gelini için bir taşıyıcı anne bulacaktır. Bu kişi kim olur diye düşünürken “kısmet” ayağına gelir… Elif… Antakyalı bu genç kız çok zor durumdadır. Başından bir felaket geçmiştir. Babası borçları için kendisini bir adama satmak üzereyken annesi karşı çıkmış, kazayla babasını öldürmüştür. Apar topar kaçarak, İstanbul’a gelmişlerdir. Anne yakalanıp hapishaneye girmiş, Elif ise hasta kardeşi Nazlı ile beş kuruşsuz ortada kalmıştır. Taşıyıcı anne bu genç kız olacaktır. Elif’in zaten itiraz edecek bir hali yoktur. Görev bittiğinde, Yörükhan ailesi bir “veliahta” kavuştuğunda, sessizce kaybolacak, kendi hayatına geri dönecektir.

Ama işler planlandığı gibi gitmez. Genç ve güzel Elif erkekler tarafından fark edilir. Nerede duracağı belli olmayan bir süreç başlamıştır

Kaderimin Yazıldığı Gün bomba gibi başladı - Resim: 3