Abone Ol

Kaddafi'nin oğlunun tabletinde şok görüntüler

Çöl Tilkisi' Muammer Kaddafi'nin tüm dünyadan sır gibi sakladığı oğlu Hannibal Kaddafi'ye ait olduğu iddia edilen bir tablette yer alan görüntüler şaşırttı.

Kaddafi'nin oğlunun tabletinde şok görüntüler

Görüntülerde, skandallarıyla ünlü Hannibal'ın özel yaşamı ve yaptığı işkenceler yer alıyor.

KADDAFİ DÖNEMİNİN SIRLARI İFŞA OLDU

Linç edilerek öldürülen Muammer Kaddafi'nin küçük oğlu Hannibal'in, Trablus'taki evinde ele geçirilen bir tablet, Kaddafi döneminin sırlarını da ifşa etti. Hannibal'e ait olduğu belirtilen tablette, onlarca işkence videolarının yanı sıra, lüks içindeki yaşamdan da bazı kareler yer alıyor.

LÜKS TATİLER

Tablette Kaddafi ailesinin de lüks yaşamından bazı fotoğraf kareleri yer alıyor. Hannibal'in tabletindeki fotoğraflarda lüks otellerde tatil yapan ve çoğunlukla İbiza adasındaki tatilleri yer alıyor.

İŞKENCE GÖRÜNTÜLERİ

Hannibal'in günahlarının bir bir ortaya çıktığı yeni görüntülerde, tüyler ürperten işkence videoları da yer alıyor. Görüntülerde yer alanların isimleri şimdilik bilinmiyor; ancak videolarda işkenciciler kimi zaman mağdurları falakaya yatırıyor kimi zaman da elektrik veriyor.

GEÇEN HAFTA KAÇIRILMIŞTI

Suriye'de yaşayan Hannibal Kaddafi, geçen hafta Lübnanlı eşini ziyareti için Lübnan'a gittiği sırada, ülkenin doğusundaki Beka bölgesinde silahlı bir grup tarafından kaçırılmıştı.