Abone Ol

Kaan Tangöze’nin avukatı: Seçkin Piriler’i Aile Bakanlığı’na şikayet edeceğiz

Seçkin Piriler ve eski eşi Kaan Tangöze arasında geride bıraktığımız gün çok sert bir kavga yaşanmış ve her iki taraf da karakola giderek şikayetçi olmuştu.

Seçkin Piriler’i Aile Bakanlığı’na şikayet edeceğiz

Eski manken Piriler, çocuklarının yanında eski eşinin kendisine şiddet uyguladığını söylerken Kaan Tangöze avukatı aracılığıyla bu haberlerin yalan olduğunu ve çocuğu kucağındayken eski eşine böylesi bir şiddet uygulamasının mümkün olmadığını söyledi.

Canlı yayında 2. Sayfa programına katılan Tangöze’nin avukatı Özlem Hatice Bakırcı, Seçkin Piriler’in çocuklarına şiddet uyguladığının ortaya çıkması adına karakola gittiklerini ve konuyu Aile Bakanlığı’na şikayet edeceklerini söylerken evde yaşananların güvenlik kameraları tarafından kayıt altına alındığını ve Tangöze’nin herhangi bir şiddet eyleminde bulunmadığını söyledi.

Bakırcı: “Seçkin Hanımın çocuklarına uyguladığı şiddetin ortaya çıkmasını istiyoruz, Kaan Bey kucağında çocukla Seçkin Hanım’a nasıl şiddet uygulayabilir? Kaan Bey bu konuda herhangi bir rahatsızlık duysa evdeki kamera kayıtlarının silinmemesi adına güvenlik şirketine ihtar çekmezdi” şeklinde konuştu.

Tangöze geride bıraktığımız akşam karakoldan çıkarken muhabirlerin sorularını yanıtladı. Başarılı şarkıcı; “Şiddet uygulamadım, şikayette bulundum zaten… Çocuklarım için bunlara katlanıyorum” şeklinde yanıt verdi.

PİRİLER’DEN GELEN MESAJ

Kaan Tangöze’nin avukatının açıklamalarının ardından canlı yayına mesaj atan Seçkin Piriler de; “Benim çocuklarımla konuşsunlar her şey ortaya çıkar. Kaan zaman geliyor, çocuklarıma da şiddet uyguluyor” satırlarıyla eski eşini suçladı.