Abone Ol

Justin Timberlake Britney'e sürtük mü dedi?

Amerika'nın dünyaca ünlü Superbowl etkinliklerinde sahne alan Justin, yıllar sonra ilk kez yeni albümünden iki şarkıyı seslendirdi.

Justin Timberlake Britney'e sürtük mü dedi?

Ancak öyle bir şarkı seçti ve öyle bir söz söyledi ki, tüm dikkatleri üstüne çekti..
2002 yılında daha ikisi de oldukça genç ve piyasada yeniyken Justin Timberlake ve Britney Spears iki yıllık birlikteliklerini noktalamışlardı. Sonrasında Timberlake "Cry me a river" parçasıyla bu aşkın bıraktığı yaraları dinleyicileriyle paylaşmıştı.

Geçtiğimiz günlerde Amerika’nın dünyaca ünlü Superbowl etkinliklerinde sahne alan Justin, yıllar sonra ilk kez yeni albümünden iki şarkıyı ve eski hitlerini seslendirdi. Ancak öyle bir şarkı seçti ve öyle bir söz söyledi ki, tüm dikkatleri üstüne çekti..

   Britney ile ayrılığını yansıtan "Cry me a river"ı seslendirmeden hemen önce küçük bir konuşma yapan Timberlake, ’hayatta bazen doğru kişiyi bulduğunuzu sanıyorsunuz, fakat bir gün onun sadece bir s.rtük olduğunu öğreniyorsunuz" sözleriyle akıllara eski sevgilisi Britney Spears’ı getirdi.

Bu sözleri Britney’e hakaret olarak algılayan hayranları tepkilerini gösterince, kimseyi karşısına almamak adına Twitter’da kimseye kişisel olarak hakaret etmeyeceğini, yani sözü geçen kişinin Britney olmadığını esprili bir şekilde açıkladı. gazetecell

İŞTE JUSTİN TİMBERLAKE’NİN O ŞARKISI.. VİDEO

JUSTİN’DEN SEKSİ TEKİLA REKLAMI.. VİDEO

MİLA KUNİS SEVİŞİRKEN UYAYA KALMIŞ.. VİDEO

JUSTİN TIMBERLAKE ’LOVE, SEX, MAGIC’

BRİTNEY’İN İÇ ÇAMAŞIRSIZ FOTOĞRAFLARI.. FOTO GALERİ

BRITNEY SPEARS’IN BU HALİ ÇOK KONUŞULUR.. FOTO GALERİ

DÜNDEN BUGÜNE BRITNEY SPEARS.. FOTO GALERİ

BRITNEY’İN BU POZLARI DERS KİTABINA GİRDİ.. FOTO GALERİ

KASIKLARINA DÖVME YAPTIRDI.. FOTO GALERİ

BRITNEY İÇ ÇAMAŞIRI GİYMEYİ UNUTTU.. FOTO GALERİ