Abone Ol

Justin Bieber'in seks hayatı nasıl deşifre oldu?

Duymamış olabilirsiniz, Justin Bieber tam bir Casanova hayatı yaşıyormuş.

Justin Bieber'in seks hayatı nasıl deşifre oldu?

Stratejisini arabası, içki ve romantik ortamlarla kuran genç yıldızın daha önce birlikte olduğu bir kadının açıklamarıyla seks hayatı deşifre oldu. Buna göre, kadınları  ilk önce gösterişli arabasıyla etkileyen Justin  daha sonra  Calabasas’taki evinde muhteşem manzare ve romantik yatak odasında bir içki ile ortamı rahatlatıyor.

Peki kadınları en çok etkileyen araba hangisi? 200.000 $lık  beyaz Ferarri mi, yoksa 18. doğumgününde menejerinin ona hediye ettiği seçkinlere özel 100,000 $ lık  krom kaplı Fisker Karma’mı?

Kaliforniya, Calabassas’ta satın aldığı  6.000.000 $’lık muhteşem manzaralı ve yatak odasında barı olan muhteşem evine ne demeli?

Hollywood Life’a göre bu iddiaların sahibi olan kadın Aralık aynında evine götürdüğü 22 yaşındaki şöhret heveslisi  Milyn “Mimi” Jenson adındaki bir model.

RadarOnline’ın kaynaklarına göre ise Bieber o zamanlar kankaları Lil Twist ve Jenson ile Beverly Hills Four Seasons’da esrar ve alkol alıp  partiledikten sonra  Jenson’ı malikanesine götürüp dövme koleksiyonunu göstermiş!

O dönemlerde Bieber, Jenson ile olan ilşkisini yalanlamıştı.

Bieber cinsel hayatı ve uyuşturucu bağımlılığı dedikoduları yüzünden popülerliğinin boyutlarını değiştirse de, reklamın iyisi kötüsü olmaz. gazetecell

İŞTE JUSTİN BİEBER’İN ATEŞLİ ÖPÜŞMESİ.. VİDEO

JUSTİN BİEBER SELENA GOMEZ KUCAK KUCAĞA.. FOTO GALERİ

İŞTE JUSTİN BİEBER’İN KONSER BİLETİ FİYATLARI!

JUSTİN BİEBER HAYRANINI TACİZ ETTİ.. FOTO GALERİ

İŞTE JUSTİN BİEBER’ÎN PAYLAŞTIĞI O FOTOĞRAF.. FOTO GALERİ

JUSTİN BİEBER ESRARLA YAKALANDI.. FOTO GALERİ

JUSTİN BİEBER SPOR SALONUNDA.. FOTO GALERİ

JUSTİN BİEBER SAHNEDE KUSUNCA.. VİDEO