Abone Ol

Justin Bieber ile yemek yeyip ardından parti yapacak 8 güzel kız aranıyor

22 yaşındaki ünlü şarkıcı Justin Bieber, O2 Arena'daki konser sonrası sosyal medyadan davette bulunarak, kız hayranlarının kendisine eşlik etmesini istedi.

Justin Bieber ile yemek yeyip ardından parti yapacak 8 güzel kız aranıyor

Dünya turnesine çıkan Justin Bieber, Prag konseri sonrası sosyal medyadan otel odasına 8 kız hayranını davet etti.Justin Bieber, Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'da 'Purpose World Tour' turnesi kapsamında iki konser verdi.

Söz konusu ilan, Facebook'ta yerel bir modellik ajansında çalışan Daniela isimli biri tarafından paylaşıldı. İlanda, Prag'ın merkezindeki Hemingway Bar'da Kanadalı şarkıcı ile başbaşa özel partiye katılacak 8 kız arandığı belirtildi.


İLANA 6 HAYRANI CEVAP VERDİ

Facebook'ta yayınlanan ilan metninde, "Justin Bieber ile yemek yeyip ardından parti yapacak 8 güzel kız aranıyor. Katılım ücretsizdir. Eğer ilgileniyorsanız, hızlıca bana mesaj atın. Seçilenlere yeri ve zamanı bildireceğim. Bir saat içinde orada olmalısınız. Davranışlarınıza özen gösterin ve İngilizce konuşun" ifadeleri yer aldı.

İlanın ardından Bieber'in 6 genç kız hayranı davete katıldı. Gecenin ilerleyen saatlerinde 2 kızın daha ünlü şarkıcının otel odasında verilen partiye katıldığı belirtildi.

"O GECE UYGUNSUZ HERHANGİ BİR ŞEY OLMADI"

Hukuk öğrencisi Anna, yapılan gizlilik anlaşması gereği gece yaşananların detaylarını anlatamayacağını açıkladı. Sosyal medya üzerinden ünlü şarkıcı ile o geceki tecrübesini anlatan genç kız, "İnsanların düşündüğü gibi değil' diyerek: "Bieber'ın kızları seçtiğini ve onlarla gece eğlendiğini sanıyorsunuz. Fakat o birilerine hoş bir deneyim yaşatmak istedi. Normal insanlar gibi bizlerle konuştu" ifadelerini kullandı. Prag havalimanında çalışan aynı zamanda yarı zamanlı dansçı olan Denisa da, otel odasında o gece uygunsuz herhangi şey yaşanmadığını vurguladı.