Abone Ol

JLO Jennifer Lopez aksesuarları geliyor

Zamana meydan okuyan Jennifer Lopez müzik ve sinemadan sonra moda sektörüne de giriyor. Ünlü şarkıcı çok yakında JLO Jennifer Lopez aksesuarlarını piyasaya sunacak.

JLO Jennifer Lopez aksesuarları geliyor

Zamana meydan okuyan Jennifer Lopez müzik ve sinemadan sonra moda sektörüne de giriyor. 50 yaşındaki sanatçı kendi adını taşıyan aksesuar markası altında piyasaya çıkarmaya hazırlandığı ayakkabı tasarımlarını tamamladı bile...

Hustlers filmindeki Ramona karakteriyle, farklı ödül törenlerinde en iyi yardımcı kadın oyuncu adaylıkları kazanan, 54. Super Bowl'un devre arasındaki performansıyla kariyer hedefine ulaşan Jennifer Lopez bir hayalini daha gerçekleştirmek üzere harekete geçti.

DEVLERİN GÖZDESİ

Son zamanlarda moda devleriyle yaptığı reklam anlaşmalarıyla adından söz ettiren 50 yaşındaki sanatçı, sektöre kendi markasıyla girmeye hazırlanıyor.

Amerikalı sanatçı Instagram hesabından yaptığı paylaşımda The Camuto Group ile JLO Jennifer Lopez adından bir aksesuar markası çıkaracağını duyurdu.

JLO Jennifer Lopez aksesuarları geliyor - Resim: 1

Daha önce İtalyan markası Giuseppe Zanotti için ayakkabı tasarlayan Lopez; botlar, sneakerlar, blok topuklar ve birçok stilettonun olduğu kendi koleksiyonun çizim ve tasarımları piyasaya sürülmek üzere tamamladı.

3 ŞEHRİ TEMSİL EDİYOR

Lopez konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Kariyerimin başından beri yapmak istediğim üç şey vardı: Müzik, film ve moda. Yeni koleksiyonum benim için çok önemli olan ve benim bir parçam haline gelen üç şehri temsil ediyor: New York, Los Angeles ve Miami. Bu koleksiyon ile insanların kendi özlerinden ayrılmadan kişiliklerinin birçok yönünü keşfetmelerini umuyorum” dedi.

ÖNÜMÜZDEKİ AY SATIŞTA

Önümüzdeki ay Designer Shoe Warehouse’ta (DSW) satışa sunulacak olan ayakkabı koleksiyonunu gelecekte çanta tasarımlarının takip etmesi bekleniyor.