Abone Ol

Jet Sosyete'de Ahmet Kural'a ilginç gönderme

Bugün yayınlanacak Jet Sosyete'nin 2. sezon 7. bölümünün ön izlemesi servis edildi. Dizide Gülse Birsel'in canlandırdığı Gizem karakteri, bir diziye başlar ve rol gereği şiddete uğraması gerekir.

Jet Sosyete'de Ahmet Kural'a ilginç gönderme

Çekim sırasında kendisine atılan tokata karşılık veren Gizem'in tepkisi, geçtiğimiz günlerde sevilen şarkıcı Sıla'ya şiddet uygulayan oyuncu Ahmet Kural'ı akıllara getirdi.

"İTİŞ KAKIŞ OLUNCA ŞİDDET OLMUYOR MU?"

Mynet'te yer alan habere göre, yönetmenin tokat sahnesini 'itiş kakış'a çevirmesi üzerine Gizem karakteri, 'Yani karışıklı itiş kakış diyorsunuz yani, o zaman şiddet olmuyor öyle mi? Ne güzel kafalar sizin kafalar yemin ediyorum' şeklinde karşılık vermesi Ahmet Kural'ın 'Vurmadım, itiş kakış oldu' açıklamasını akıllara getirdi.

"DÜŞMEYEN DİK DURAN KADINLARA HEPİNİZİ ALIŞTIRACAĞIZ"

Ardından itişme üzerine yıkılmayan Gizem karakteri bu defa 'Yıkılmadım ayaktayım. Ne hakla itiyor beni. Biz bu adamlara maço değil psikopat diyoruz. Neden başrolleri böyle manyak manyak yazıyorsunuz. Neden böyle adam oluyor bunlar. Kusura bakmayın düşmem. Düşmeyeceğim hatta gidip bu adamı polise şikayet edecek, mahkemelerde sürüm sürüm süründürecek. Senaryoyu lütfen o şekilde değiştirin. Düşmeyen dik duran kadınlara hepiniz teker teker alıştıracağız' dedi.

İşte o video...