Abone Ol

Jet kazasında ölen Ayşe And'ın ailesinden duygulandıran ilan

İran'da düşen özel jette yaşamını yitiren 11 kadından biri olan Ayşe And'ın ailesinin gazeteye verdiği ölüm ilanı duygulandırdı.

Jet kazasında ölen Ayşe And'ın ailesinden duygulandıran ilan

Mina Başaran 7 arkadaşı ve 3 mürettebatın bulunduğu jet, Dubai'den Türkiye'ye dönerken İran'da düşmüştü.Korkunç kazada kurtulan olmadı. Aileler dün İran'dan gelen cenazelerini teslim aldı.

8 arkadaştan biri de Ayşe And'dı. Klinik psikolog olan Ayşe And kısa zaman sonra evlenmeyi planlıyordu. Genç yaşta hayata gözlerini yuman Ayşe And'in ailesinin gazeteye verdiği ölüm ilanı duygulandırdı.

Jet kazasında ölen Ayşe And'ın ailesinden duygulandıran ilan - Resim: 1

İlanda şu ifadeler yer aldı:

"Kızımız Ayşemiz can arkadaşları ile birlikte geçirdikleri uçak kazası sonucu 11.03.2018 tarihinde geldiği melekkler diyarına melek olarak geri döndü. Aylin, Bülent ve Berfin'in yeğeni, İrem, Merve, Yasemin, Cem ve Kerem'in kuze, Fatma'sının ilk göz ağrısı, Mert'in pırlantası AYŞE'MİZ

Bize verilen bir hediye idin, sonsuz sevgiyle yaşadın, sevgiyle uğurlanıyorsun. Yolun, mekanın ışıklarla dolu olsun. Allah'ın rahmeti üzerinden hiç eksilmesin. Tekrar buluşuncaya dek kuğu boyunlumuz...


15 Mart perşembe günü (bugün) Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedilecek.

Jet kazasında ölen Ayşe And'ın ailesinden duygulandıran ilan - Resim: 2