Abone Ol

Jennifer Lopez seksi kıyafetiyle Antalya'yı salladı! Unutulmaz konser

Antalya'da dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, konser verdi. Hayranlarıyla buluşan Jennifer Lopez, konserinde, yıllar sonra tekrar Türkiye'de olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Jennifer Lopez seksi kıyafetiyle Antalya'yı salladı! Unutulmaz konser

Jennifer Lopez, Antalya'yı çok sevdiğini belirterek, "Ülkenizi çok özlemişim." dedi. Jennifer Lopez sahne performansıyla hayran bıraktı.

Latin müziğin divası ABD'li şarkıcı Jennifer Lopez, 7 yıl önce İstanbul'da verdiği konserin ardından bu kez Antalya'da sahneye çıktı.

Geçen yıl başlayan ve birbirinden ünlü dünya yıldızlarını ağırlayan Regnum Carya Live in Concert serisi kapsamında Türkiye'ye gelen Jennifer Lopez, performansıyla izleyenleri coşturdu.

Uzun süre sonra tekrar Türkiye'de olmaktan mutluluk duyduğunu söyleyen Jennifer Lopez "Ülkenizi çok özlemişim. Uzun zaman oldu Türkiye'ye gelmedim. Tekrar burada olmaktan çok mutluyum. Türkiye'de, Antalya'da olmaktan, burada konser vermekten dolayı çok mutluyum" dedi. 24 Temmuz 1969 doğumlu Lopez, 50'nci yaş gününü de sahnede hayranlarıyla birlikte kutladı. Jennifer Lopez, "Doğum günümü Antalya'da kutlayacağımı söylemiştim. Sizinle burada kutlamaktan mutluyum" diye konuştu.

BİLETLER GÜNLER ÖNCESİNDEN TÜKENMİŞTİ

Sahnede 2 saat kalması beklenen Lopez'i ayakta dinlemek isteyenlerin 7 bin lira ödediği konser için ayrılan loca fiyatları ise 50 bin Euro'dan satışa sunulmuştu.