Abone Ol

Jennifer Lawrence çıplak sahneleriyle ilgili net konuştu

Ünlü oyuncu Jennifer Lawrence yakın zaman önce gösterime giren filmindeki çırılçıplak sahneleriyle ilgili konuştu ve hakkındaki iddiaları yanıtladı.

Jennifer Lawrence çıplak sahneleriyle ilgili net konuştu

Ünlü oyuncu Jennifer Lawrence geçtiğimiz haziran ayında vizyona giren Büyü de gel (No Hard Feelings) filmindeki performansı dışında cesur sahneleriyle de konuşuldu.

Oscar ödüllü oyuncu, yapımcılığını da üstlendiği filmde Maddie Barker isimli bir karakteri canlandırıyor. Maddie, Percy isimli asosyal denebilecek ve ilişki konusunda deneyimsiz bir gencin üniversiteye gitmeden önce ailesi tarafından tutulur. 

Percy ve Maddie’nin yakınlaşmasına ışık tutan filmde ikili beraber çıplak denize girdikten sonra kıyafetlerinin çalınmasıyla karşı karşıya kalırlar ve tam da bu sahnelerde Jennifer Lawrence çıplak bir şekilde ekrana gelir.

Lawrence’ın cesur sahneleri, oyuncunun dublör kullandığına dair söylentileri de beraberinde getirir. Ancak 33 yaşındaki Hollywood yıldızı film hakkında konuşurken çıplak sahneleri hakkında hiçbir tereddüt yaşamadığını ve bizzat kendisinin rol aldığını söyler: 

“Hayatımdaki ve ekibimdeki herkes doğru olanı yaparak, ‘Emin misin? Emin misin? Emin misin?’ diye sordu. İkinci bir defa düşünmedim bile. Benim için çok komikti.”

Lawrence’ın rol arkadaşı Andrew Barth Feldman da şunu ekledi: “Bir anda o kadar yakınlaştık ki hiçbir şey tuhaf ya da güvensiz gelmiyordu. Tamamen profesyonelceydi.”

Film bu yaz sinemaseverler arasında oldukça popüler oldu ve 45 milyon dolarlık bütçesine karşılık gişede 87 milyon dolar hasılat elde etti. Lawrence daha önce Joy, Açlık Oyunları (The Hunger Games), Uzay Yolcuları (Passengers), Umut Işığım (Silver Linings Playbook) gibi birbirinden başarılı yapımlarda rol almıştı.