Abone Ol

Jamil, seks sahneleri yüzünden You'da rol almak istememiş

Jameela Jamil, You dizisinin 4 .sezon bölümlerinde rol almak amacıyla seçmelere katıldığını ancak karakterinin "seksi" olarak tanımlanması ve kamera önünde seks sahnelerinde rol almaktan çekinmesi nedeniyle son anda seçmeleri iptal etme kararı aldığını itiraf etti.

Jamil, seks sahneleri yüzünden You'da rol almak istememiş

Jamil, "Ben seks sahnelerinde oynamam. Aslında dizinizin en son sezonu için seçmelere katılmam gerekiyordu. Karakterimin epey seksi olması gerekiyordu ve seçmelerden çekildim çünkü seksi olan her şey konusunda o kadar utangacım ki yapamam." dedi.

Independent Türkçe'de yer alan habere göre seks sahneleri çekmeme kararının ardındaki gerekçeden bahseden Jamil, bunun çocuklukta yaşadığı cinsel travmadan ve genel olarak kendini koruma ve nesneleştirilmekten kaçınma arzusundan kaynaklandığını söyledi:

"Kişisel olarak kendimi nesneleştirmekten hoşlanacak biri olduğumu hiç sanmıyorum. Ama bunun bir nedeni de çocuklukta yaşadığım çok derin cinsel travmalar. Sanırım bu benim için hiçbir zaman söz konusu olmadı. Mini etek ya da dekolteli bluz giyiyorum ama ara sıra. Bu şekilde kendime karşı hayli koruyucu hissediyorum."

You'nun 5. ve son sezonu, yine Netflix'te yayımlanacak.