Abone Ol

Jahrein ve AKP'li Rümeysa Kadak Birbirine Girdi: İnananlar için Elimde Satılık Köprü Var

Twitch yayıncısı Ahmet Sonuç, AK Parti İstanbul Milletvekili Rümeysa Kadak'ın takipçileri ile sahur yaptığı yemeğe ait fotoğrafı eleştirince ikili sosyal medya üzerinde tartışma yaşadı.

Jahrein ve AKP'li Rümeysa Kadak Birbirine Girdi: İnananlar için Elimde Satılık Köprü Var

AK Parti'nin İstanbul Milletvekili Rümeysa Kadak, Twitter'dan yaptığı paylaşımda sosyal medyadan davet ettiği 25 kişiyle Çengelköy'de sahur yaptığını açıkladı. Jahrein'in Tweeti eleştirel bir şekilde alıntılaması üzerine ikili arasında gerginlik yaşandı.

Jahrein ve AKP'li Rümeysa Kadak Birbirine Girdi: İnananlar için Elimde Satılık Köprü Var - Resim: 1

"İNANANLAR İÇİN ELİMDE SATILIK BİR KÖPRÜ VAR"

Rümeysa Kadak'ın takipçileriyle beraber yaptığı sahur paylaşımına "Bu arkadaşların sosyal medyadan davet edilen rastgele 25 kişi olduğuna inananlar için elimde satılık bir köprü var" diyen Jahrein, tartışmanın fitilini ateşledi.

Jahrein ve AKP'li Rümeysa Kadak Birbirine Girdi: İnananlar için Elimde Satılık Köprü Var - Resim: 2

RÜMEYSA KADAK: DİKKAT ÇEKMEK İÇİN TWEET ARADIĞINI DÜŞÜNECEĞİZ

Jahrein'in paylaşımına karşın ise Rümeyse Kadak, "Biraz daha zorlarsan dikkat çekmek için sürekli sayfa yenileyip cevap yazacak tweet aradığını düşüneceğiz" sözlerine yer verirken kapısının Jahrein'e her zaman açık olduğunu da not düştü.

Jahrein ve AKP'li Rümeysa Kadak Birbirine Girdi: İnananlar için Elimde Satılık Köprü Var - Resim: 3

RÜMEYSA KADAK'I YAYINLARINA DAVET ETMİŞTİ

Jahrein ve Rümeysa Kadak arasındaki gerginliğin devam etmesi üzerine 20 kere Twitch yayınına çağırdığı halde kontağı Rümeysa'nın kestiğini belirten Jahrein, "Sahte samimiyet işini büyüklerinden iyi öğrenmişsin Rümeysa. Tebrik ederim" sözlerine yer verdi.

Jahrein ve AKP'li Rümeysa Kadak Birbirine Girdi: İnananlar için Elimde Satılık Köprü Var - Resim: 4

"SANA OLUMLU DÖNÜŞ YAPTIĞIMI HATIRLAMIYORUM"

"Yayın daveti için yazdığını kabul edeceğini beklemiyordum. Söz verdiğim Twitch yayıncıları oldu ama sana olumlu dönüş yaptığımı hatırlamıyorum" diyen Rümeysa Kadak, 20 kez davet ettiği için Jahrein'e teşekkür etti ve ikili arasındaki gerginlik sona erdi.

Jahrein ve AKP'li Rümeysa Kadak Birbirine Girdi: İnananlar için Elimde Satılık Köprü Var - Resim: 5