Abone Ol

İzmirli işadamı karısına tecavüz etti

İzmir'de faaliyet gösterirken ekonomik sıkıntı nedeniyle batan bir şirketin sahibi, 8 yıldır evli olduğu eşine tecavüz etiği iddiasıyla hakim karşısına çıktı.

İzmirli işadamı karısına tecavüz etti

İzmir Ağır Ceza Mahkemesinde yapılan ilk duruşmaya iş adamı V.T., kendisinden şikayetçi olan eşi Ö.T. ile iki tarafından avukatları katıldı. Resmi nikahlı eşine zorla tecavüz ettiği iddiasıyla 12 ile 21 yıl arasında hapis istemiyle tutuksuz yargılanan iş adamı, mahkemede eşine tecavüz etmediğini öne sürdü. Olay gecesini anlatan V.T., "Eşimle 8 yıl önce severek evlendim ve kendisinden bir çocuğum var. Son iki yıldır işlerim kötüye gidince iflas ettim. Söz konusu gece ben eve geldim. Evde eşimin bir bayan arkadaşı vardı. Sonra kendisini bırakacağını söyledi. Kendisinin kullandığı şirket aracı ile bayan arkadaşını evine götürdü. Gecikince ben takip sisteminden eşimin annesinin evine gittiğini tespit ettim. Daha sonra çocuğun durmadığını söyleyip mesaj attım. Eve geldiğinde ekonomik durum yüzünden yine tartıştık. Ben kendisinden boşanmak istiyordum. O ise boşanmak istemiyordu. Ben o gece yine kendisinden boşanacağımı söyledim. Bu tartışmamızdan sonra ben yatak odasına gittim. Sonra kendisi gelerek 'Bir çocuk daha yapalım. Belki bize uğurlu gelir, toparlarız' diyerek beni ikna etmek istedi. Sonra da kendi isteği ile birlikte olduk. Kendisi banyoya girdi ve telefon görüşmesi yaptı. Bir süre sonra kapıya polisler gelerek eşimin benden şikayetçi olduğunu söyledi. İddiaları kabul etmiyorum" dedi.

"İSTEMEDİĞİM HALDE BANA ZORLA SAHİP OLDU"

Duruşmada ağlayarak ifade veren ve eşinin iddialarını yalanlayan 33 yaşındaki Ö.T., eşinin kıyafetleri zorla üzerinden çıkardığını ve tecavüz ettiğini ileri sürdü. Ö.T., ev hanımı olduğunu belirterek "Eşimle severek evlendim. Son zamanlarda aramızda sık sık tartışma yaşanıyordu. Boşanma konusunda girişimlerimiz oldu. Olay gecesi ben bayan arkadaşımı eve bıraktıktan sonra eve döndüm. Çocuğu odasına yatırdıktan sonra salonda yatağımı hazırladım. Eşim bir anda gelerek beni önce yere yatırdı. Sonra eliyle ağzımı kapatıp zorla üzerimdeki elbiseleri çıkardı. İstemediğim halde bana zorla sahip oldu. Boşanma davamız süren eşimden şikayetçiyim" diye konuştu.

Mahkeme, iş adamının imza denetiminin devamına karar vererek duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.