Abone Ol

İzmir'de seri katil kabusu! Travesti de aynı silahla öldürülmüş!

Balçova'da öldürülen Ayşe Selin Ayla ile bu sabah Konak'daki travesti cinayetlerinde kullanılan tabancanın aynı olduğu belirlendi.

İzmir'de seri katil kabusu! Travesti de aynı silahla öldürülmüş!

İZMİR'de 3 gün içinde, 7.65 milimetre çapındaki tabancayla işlenen cinayetlere yenisi daha eklendi. Bu kez Konak İlçesi'nde, 'Hazal' takma adlı travesti 30 yaşındaki Mustafa Has, otomobilinde başından tabancayla vurularak öldürüldü. Travesti Mustafa Has, Balçova'da bankacı Esra Şahin ile üniversite öğrencisi Ayşe Selin Ayla'nın ardından birer gece arayla öldürülen üçüncü kişi oldu.

Bugün saat 05.30 sıralarında, Tarihi Kemalaltı Çarşısı 913 Sokak'ta Kavaslar İşhanı önünde park halindeki kapısı açık 35 HZL 46 plakalı otomobili gören polis şüphelendi. Kontrol etmek için giden polis ekipleri, aracın içinde pantolonu yarıya inmiş ve başından vurularak öldürülmüş travesti ile karşılaştı. Çağrılan uzman ekiplerin incelemesinde, bu kişinin sol kulağından giren kurşunla öldürüldüğü belirlendi, yerde patlamamış 7.65 milimetre çapında mermi bulundu. Otomobilde, ölen kişinin telefonu ve çantası da bulunamadı.

Kemeraltı Çarşısı'nda bir arkadaşlarının başından vurulduğunu öğrenen travestiler olay yerine gelerek sinir krizi geçirdi, polise tepki gösterdi. Arkadaşlarının teşhisiyle ölenin 'Hazal' takma adlı Mustafa Has olduğunu ortaya çıktı. İzmir'de 3 gün arayla 7.65 milimetre çapındaki tabancayla işlenen cinayetlere bir yenisi daha eklenirken, polis katil yada katillerin yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı.


BALÇOVA'DAKİ CİNAYETLERDE DE KULLANILMIŞTI
Balçova İlçesi'nde geçen pazar günü saat 00.30 sıraların işlenen ilk cinayette bir bankada çalışan 27 yaşındaki Esra Yaşar başından 7.65 milimetre çapındaki tabancayla vurularak öldürülmüş, bu olaydan bir gece sonrada ilk olaya yaklaşık 200 metre mesafede, İzmir Ekonomi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi 1'inci sınıf öğrencisi 22 yaşındaki Ayşe Selen Ayla, yine aynı çapta mermi atan tabancayla başından tek kurşunla başından vurularak öldürülmüştü