Abone Ol

İzmir'de seksi mankenler yüksek topuklu tanıttı!

FOTO GALERİ- İzmir 33'üncü Ayakkabı, Çanta ve Aksesuarları Fuarı Kültürpark Uluslararası Fuar Alanı’nda açıldı

İzmir'de seksi mankenler yüksek topuklu tanıttı!

İŞTE 2013 AYAKKABI MODASI! FOTO GALERİ!

Açılış töreninde düzenlenen defileyle 2013 yazının ayakkabı modelleri de görücüye çıktı.

İZFAŞ, Ege Ayakkabı Sanayicileri Derneği, İzmir Ayakkabıcılar Odası ve sektör temsilcilerinin desteği ile düzenlenen Ayakkabı Yaz 2013 açıldı. Açılış töreninde konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 33’üncü kez kapılarını açan İzmir Ayakkabı Fuarı’na birçok fuarda görülen katılımcı artışının yansımamasının mutlaka ele alınması gereken konu dile getirdi. Başkan Kocaoğlu, önümüzdeki günlerde İZFAŞ yetkilileri ile bir araya gelerek geliştirecekleri projelerle Ayakkabı Fuarı’nın gelecek yıllarda zirve yapmasını sağlayacaklarını söyledi.

Yeni fuar alanının kısa süre içinde temelini atacaklarını dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu, bu proje için 400 milyon lira ayırdıklarını ve bu rakamın Türkiye’de fuarcılığa yapılan en büyük yatırım olduğunu kaydetti. İzmir Valisi M. Cahit Kıraç, İzmir’i fuar ve kongreler kenti yapan organizasyonlardan birinin de Ayakkabı Fuarı olduğunu söyledi.

Vali Kıraç, yeni tasarım ve yeni düşünceler ortaya koyarak kaliteyi artıran ayakkabı sektörünün bu sayede iç ve dış pazarlarda kendine daha fazla yer bulacağına inandığını söyledi. İzmir Valisi Cahit Kıraç, İzmir Ayakkabıcılar Odası Başkanı Tahsin Güzel’in geçmiş yıllardaki açılış törenlerinin aksine bu yıl ilk kez Işıkkent Ayakkabıcılar Sitesi esnafının yol şikayetini dile getirmediğini hatırlatarak, hizmete açtığı 6 şeritli bulvarla bölge trafiğini rahatlayan Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Ege Ayakkabı Sanayicileri Derneği Başkanı Erdal Durmaz törende yaptığı konuşmada İzmir Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde düzenlenen Ayakkabı Fuarı’nın sektöre büyük katkı sağladığını dile getirdi.

İzmir Ayakkabıcılar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Güzel ise 20 milyon insana iş kapısı yaratan sektörün dünya ayakkabı pazarından yeteri kadar pay alamadığından yakındı. Türkiye Ayakkabı Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Çetin de, fuara katılan tüm firmalara sektör ve ülke ekonomisi adına teşekkür etti. Ege Bölgesi Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Tiryaki, tasarım ve markalaşmaya daha fazla önem verilmesi halinde uluslararası piyasalardaki pazar payının daha da büyüyeceğini söyledi. İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş da ayakkabı sektörünün fuara daha fazla ilgi göstermesi gerektiğini ifade etti.

Açılış konuşmaları ardından düzenlenen mini defilede yaz sezonunun en yeni ayakkabı ve çanta modelleri görücüye çıktı. Ayakkabı Yaz Fuarı Defilesi’nde Özge Ulusoy ve Elif Ece Uzun gibi ünlü mankenler de boy gösterdi. Açılış töreni ardından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve davetliler fuardaki stantları gezerek katılımcılarla görüştü.

Ayakkabı Yaz Fuarı’na Türkiye üretiminin yüzde 40’ını karşılayan İzmirli ayakkabıcıların yanı sıra, Türkiye’nin çeşitli illerinden Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Denizli, Gaziantep, İstanbul, Konya, Manisa, Trabzon ve temsilcilik olarak Tayvan, İtalya ve İsveç’den 134 firma katılıyor. 4 gün sürecek fuar, Ayakkabı Yaz ve Ayakkabı Kış olarak yılda 2 kez düzenleniyor.

DHA

Özge Ulusoy’un banyo keyfi!..VİDEO

Özge Ulusoy’un seksi fotoğrafları!.. FOTO GALERİ

Özge Ulusoy ve Hacı Sabancı fotoğrafları!.. FOTO GALERİ

İŞTE KAHVE YİYEN ELİF ECE UZUN