Abone Ol

İzmir Marşına Küfür eden Ebubekir Öztürk'e Nihat Doğan sahip çıktı

Arkadaşlarıyla birlikte arabanın içinde çekilen ve İzmir Marşı'na küfür ettiği görülen Ganyotçu Ebubekir Öztürk, sessizliğini bozdu.

İzmir Marşına Küfür eden Ebubekir Öztürk'e Nihat Doğan sahip çıktı

İzmir Marşı’na ağır şekilde küfrettiği görüntülerinin ortaya çıkmasıyla infial yaratan ve yurttaşların büyük tepkisini çeken oyuncu Ebubekir Öztürk’e, skandalların adamı Nihat Doğan sahip çıktı. Öztürk, milletten değil, Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan özür diledi.

‘HAYIR’ DİYENLERE YÖNELİK SKANDAL TEPKİ AÇIKLAMASI

Programın sunucularından İlkay Buharalı, küfürbaz Öztürk’ün “anlaşılması” gerektiğini söyleyerek, İzmir Marşı’nın referandumda ‘Hayır’cıların marşı olarak algılandığını ve Öztürk’ün de buna tepki göstermek için böyle bir şey yaptığını ifade etti. Programdaki skandallar bununla da bitmedi. Öztürk, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a aşık olduğunu belirterek, “Sevdiğim değerlere tacizde bulunursa, benim de dengem bozuldu. Recep Tayyip Erdoğan’a aşığım” dedi.

‘DÜŞÜNCE ÖZGÜRLÜĞÜ!’

Sözcü'de yer alan habere göre İzmir Marşı’na yönelik ettiği küfrün düşünce özgürlüğü kapsamında olduğunu ima eden Öztürk’ün özrü kabahatinden büyüktü: “İnsanlara ‘kuzu’ deyince, Allah’a ve Peygamber’e hizmet eden Cumhurbaşkanı’na ve eşine küfür edildiğinde düşünce özgürlüğü, ben bir laf edince, ne oldu? Bittim. Ben bu memlekette garibim. Ben Erdoğan’a aşığım. Ben hata yaptım. Küfür olmaması gerekiyor. Küfür olduğu için sayın Cumhurbaşkanı’ndan özür diliyorum.”

Nihat Doğan da Öztürk’ün yanlışını bambaşka açıdan değerlendirdi. Doğan, “Erdoğan’ın ismiyle küfür yan yana gelmez” dedi.