Abone Ol

Esra Erol’da izleyenlerin kanını donduran olay

6 aydır kayıp olan henüz 15 yaşında hamile kalan Özgenur’u Esra Erol kurtardı.

Esra Erol’da izleyenlerin kanını donduran olay

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol’da programında izleyiciler bir kez daha şoke oldu. Baba Mikail Yolcu, programa başvurarak kızı Özgenur’un Hakan Şenol (21) isimli şahıs tarafından 9 Temmuz tarihinde kaçırıldığını ve o günden beri kızından haber alamadığını belirtti.

Daha öncede 5 kez aynı şahısla kaçan kızı Özgenur’un bir an önce bulunması için Esra Erol’dan yardım isteyen baba Mikail Yolcu, kızını yanında tutan Hakan Şenol ve ailesine gözyaşları içinde seslendi.

14 yaşındaki bir kıza nişan yapılır mı?

Kızı Özgenur’u 14 yaşında iken sözde kaçmasını engellemek için Hakan Şenol ile nişanladığını belirten baba izleyicilerden tepki aldı. Esra Erol ise “kızını korumanın yolu bu yaştaki bir kıza nişan yapmak olmamalıydı” diyerek tepkisini gösterdi.

Ve beklenen güzel haber canlı yayında geldi.

6 aydır kayıp olan ve hamile olduğu ortaya çıkan çocuk anne adayı Özgenur Esra Erol’a gelen ihbarlar sayesinde birkaç saat içinde bulundu.

Esra Erol’da izleyenlerin kanını donduran olay - Resim: 1

Genç kız yaşadıklarını gözyaşları içinde anlattı

Kaçırıldığı sırada henüz 14 yaşında olan ve uğradığı cinsel istismar sonucu hamile kalan genç kız canlı yayında başına gelenleri anlattı. Esra Erol ise “sana ve karnına bakınca içim acıyor” diyerek gözyaşlarına hâkim olamadı.