Abone Ol

İYİ Parti Grubunda Konuşan Öğrenci'den Yeni Şafak'a: Tatil Değil Erasmus...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Meclis’teki grup toplantısında Hacettepe Üniversitesi öğrencisi Deniz Barış Çatal'a söz verd

İYİ Parti Grubunda Konuşan Öğrenci'den Yeni Şafak'a: Tatil Değil Erasmus...

Barınma ve yurt şartlarındaki sorunları anlatan Deniz Barış Çatal, “4 tane duşta ihtiyaçlarımızı gidermeye çalışıyoruz. Bizler duşta fazla süre geçiremiyoruz. Çünkü duşakabin erden çok kötü koku geliyor, rahatsız oluyoruz ve bununla yaşamak zorundayız” dedi.

Çatal'ın bu sözlerini iktidara yakın Yeni Şafak gazetesi “İYİ Parti grup toplantısında 'barınamıyoruz' diyen gencin İtalya tatili fotoğrafları ortaya çıktı” başlığıyla haber yaptı. Haberde Çatal'ın Instagram hesabından paylaştığı ve İtalya'da çekilen fotoğraflarına yer verildi.İYİ Parti Grubunda Konuşan Öğrenci'den Yeni Şafak'a: Tatil Değil Erasmus... - Resim: 1

Yeni Şafak'ın söz konusu haberine sosyal medya hesabından yanıt veren Çatal ise İtalya'ya öğrenci değişim programı Erasmus ile eğitim için gittiğini belirtti.

Çatal, paylaşımında “Fen lisesindeyken bileğimin hakkıyla kazandığım Erasmus eğitimini 'tatil' diye sunan Yeni Şafak, öpüyorum seni” ifadelerine yer verdi.

İYİ Parti Grubunda Konuşan Öğrenci'den Yeni Şafak'a: Tatil Değil Erasmus... - Resim: 2