Abone Ol

İvana Sert uyardı: Moda kurbanı olmayın

DENİZLİ'de bir AVM'nin düzenlediği Fashion Week'e katılan ünlü moda tasarımcısı İvana Sert, hayranlarıyla buluştu.

İvana Sert uyardı: Moda kurbanı olmayın

Sonbahar kış modasını değerlendiren Sert hayranlarına, "Moda kurbanı olmayın. Herkes kendine göre giyinmeli" dedi." dedi.
Forum Çamlık AVM'de düzenlenen Fashion Week'e katılan ünlü moda tasarımcısı İvana Sert, etkinliklerinin ilk gününde, hayranlarıyla bir araya geldi. AVM'de kurulan sahneye çıkan güzel modacı, kendisini bekleyen kalabalığa ilgiden dolayı teşekkür etti. İvana Sert, ilk olarak moda ve iyi yaşam ipuçlarını paylaştı. Ünlü modacı, sosyal medyada yarışmaya katılanların fotoğrafları arasından belirlediği ilk 10 kişinin kombinlerini sahnede tek tek yorumladı. En iyi kombin yarışmasının birincisi Barış Yaranay, ikincisi Zeynep Tarhan, üçüncüsü ise Merve Bildik oldu. Yarışmada birinciye bin 500, ikinciye bin üçüncüye ise 500 TL'lik hediye çeki, İvana sert tarafından verildi.


Basın mensuplarına açıklamalarda da bulunan İvana Sert, yeni dönem sonbahar-kış modasını değerlendirdi. Bu sezon kıyafet altına pantolon tercih edildiğini ifade eden Sert, "Ekoseler geri dönüyor. Renkli ve karışık desenleri göreceğiz. Aynı anda renkli ve karışık desenleri kombin etmek çok zor olacaktır, ancak modacılar bu kombinlere 10 puan vermiş. Çok enteresan bir şey daha var. Elbisenin altına pantolon giyiliyor, bazen güzel gözükebilir, ancak moda kurbanı olmamak lazım" dedi.


Toprak tonları ve kırmızının çok moda olduğunu söyleyen Sert, midi ve mini boy eteklerin popüler olacağını da ifade etti. Modacıların sonbahar-kış kreasyonunda 80'li yılları tercih etiklerini söyleyen, her yeni sezonda farklı şeyler denediklerine dikkat çeken Sert, "Modacılar artık şaşırmış, ne yapacakları belli değil. Elbisenin altında pantolon görüyoroz, artık seneye ne olacak diye düşünüyorum. Farklı şeyler denemeye çalışıyorlar, bazen oluyor, bazen olmuyor" diye konuştu.
Vatandaşları kendilerine uyan kıyafetler tercih etmesi konusunda uyaran İvana Sert, "Renkler, desenler ve kombinasyonlar olarak kendi vücudunuza uygun olan her şeyi deneyebilirsiniz. Tekrar söylüyorum moda kurbanı olmayın. Herkes kendine göre giyinmeli" dedi.

FOTOĞRAFLI


İvana Sert uyardı: Moda kurbanı olmayın - Resim: 1
İvana Sert uyardı: Moda kurbanı olmayın - Resim: 2
İvana Sert uyardı: Moda kurbanı olmayın - Resim: 3
İvana Sert uyardı: Moda kurbanı olmayın - Resim: 4