Abone Ol

Yarışma türkü bara döndü, Ivana Sert halay çekti

İşte Benim Stilim Ünlüler yarışmasında Hakan Akkaya İnci Pars'a çok sosyetiksin deyince bir anda yarışmacılar sıra gecesi havasına girdi. Ivana Sert ve Öykü Serter nasıl oynadı?

Yarışma türkü bara döndü, Ivana Sert halay çekti

İşte Benim Stilim 2016 Ünlüler 05 Ocak 2016 Salı günü yayınlanan 2. bölümünde Hakan Akkaya, oyuncu İnci Pars'ın çok sosyetik göründüğünü ve bu halden bir anda türkü bara gitmesini istedi. İnci Pars ise hemen her ortama ayak uydurabileceğini söyledi ve hemen role girdi. Daha sonra diğer yarışmacılarda İnci'ye eşlik etti ve halay çekmeye başladılar.

Neslihan Yargıcı, İnci Pars'ı Nil Burak'a benzetince İnci, Nil Burak ile akraba olduklarını söyledi. Daha sonra İnci ile Aslı Zen sıra gecesine gittiler. İnci çiğ köfte yoğururken Aslı Zen güzel sesiyle İnci'ye eşlik etti Sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği programın jüri kadrosunda; , Ivana Sert, Uğurkan Erez, Neslihan Yargıcı ve Hakan Akkaya yer alıyor. Yarışmacılar, Türkiye’nin en zorlu jüri üyelerinden geçer not almak için kıyasıya yarışıyor.

ÜNLÜLER YARIŞMACILARI: Aslızen, Berna Öztürk, Esra Sönmezer, İnci Pars, Pelin Suade, Elif Ece Uzun, Nil Karataş, Gizem Özdilli, Sevil Uyar, Esra Balamir, Tuğçe Özbudak, Yeşim Erçetin, Yasemin Öztürk, Simge Tertemiz, Hatice, Neslihan Önder

istebenimstilim.com