Abone Ol

İstedikleri Makam Aracının Her ayrıntısını Verdiler Bir AUDİ Diyemediler

Uşak Üniversitesi, makam aracı kiralamak için çıkacağı ihale öncesi arabanın markasını söyleyemediği için araç hakkında ayrıntı verdi.

İstedikleri Makam Aracının Her ayrıntısını Verdiler Bir AUDİ Diyemediler

Uşak Üniversitesi’nin çıktığı ihalede marka yazılamadığı için 'Audi A6' modeli, şartnamede milimetresine kadar yetkililer tarafından tarif edildi.

Cumhuriyet'ten Bora Erdin'in haberine göre, 2022-2024 yılları için makam aracı kiralama ihalesine giren Uşak Üniversitesi ihalede aracın markasını ve modelini yazamadı.

Üniversite için makam aracı kiralama ihalesi 21 Nisan’da Uşak Üniversitesi İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı rektörlük binasında yapılacağı bilinirken rektörlüğün ihale için hazırladığı teknik şartnamede dikkat çekti. Hazırlanan teknik şartnamede aracın markası ve modeli dışında neredeyse bir modelin milimetrik ayrıntıları verildi.

Aracın milimetrik genişlik ve yükseklik bilgisiyle birlikte 4 çeker ve 7 vites olma detayı da şartnamede yerini aldı.


Şartnamede Audi A6 yazmayan kurum şu ayrıntıları belirtti:

“Araç binek (sedan) tip, 2020 model ve üstü olacaktır, aracın kilometresi en fazla 75.000 km. olacaktır. Araç, 1900 cc ve dizel motor gücü en az 190 beygir ve üzerleri, koltuk sayısı 5 kişilik, net ağırlık en az 1500 kg, bagaj kapasitesi en az 550 litre, yükseklik en az 1450 mm ve uzunluk en az 4765 mm olacaktır. Araç tam otomatik veya yarı otomatik vites, 4X4, 7 ileri ve üstü olacaktır. Araç rengi siyah olacaktır.”

MAKAM ARACINDA ARANAN ÖZELLİKLER İSE ŞU ŞEKİLDE:
-Sedan


-1900 cc ve dizel motor

-En az 190 beygir

-Koltuk sayısı 5

-Net ağırlık en az 1500 kg

-Bagaj kapasitesi en az 550 litre