Abone Ol

İşte yürek hoplatan defile!!! İstanbul'da Fatima Lopes rüzgarı esti!!! VİDEO

Fatima Lopez`in sunduğu kreasyonda rahat ve şık elbiselerin yanı sıra derin dekolteli, süper mini ve transparan gece elbiseleri de dikkat çekti. Transparan kıyafetleri taşıyan modeller yürek hoplattı.

İşte yürek hoplatan defile!!! İstanbul'da Fatima Lopes rüzgarı esti!!!...

Uluslararası İstanbul Moda Fuarı`nın ilk defile gösterimi Fas asıllı Portekizli modacı Fatima Lopes`in katılımıyla gerçekleşti. Defileyi izlemeye gelen arasında Devlet Bakanı Kürşat Tüzmen de vardı. Fatima Lopez 23 Şubat`ta Paris Fashion Week`in açılış defilesinde kullanacağı kreasyonu ilk olarak İstanbul`da moda severlere sundu.

Defilede Azra Akın, Cansu Dere, Ece Sükan gibi önemli modellerin yanı sıra yabancı mankenler de görev aldı. Fatima Lopez`in sunduğu kreasyonda rahat ve şık elbiselerin yanı sıra derin dekolteli, süper mini ve transparan gece elbiseleri de dikkat çekti. Kırmızı, siyah ve beyazın hakim olduğu elbiselerde iddialı transparan kıyafetleri taşıyan modeller yürek hoplattı.

Moda fuarı kapsamında Filipe Trindade, Cristina Miguel ve Angela Fontes gibi dünyaca ünlü moda tasarımcılarının yanı sıra Esra Çetin, Arzu Kaprol, Günseli Türkay, Hakan Yıldırım, Bahar Korçan ve Barbaros Apaydın gibi Türkiye`nin tanınmış tasarımcılarının son kreasyonları da yer alacak