Abone Ol

İşte yayından kaldırılan dev diziler ! Rating kurbanı hangi diziler erken veda etti ?

Adı magazin basınından düşmeyenler de, Yeşilçam'ın vazgeçilmezi dinelenler de vatandaştan yüz bulamadı. İşte ekranlara veda etmek zorunda kalanlar diziler.

İşte yayından kaldırılan dev diziler ! Rating kurbanı hangi diziler erken...

USTA oyuncuların yer aldığı diziler, yeterince reyting alamadığı için birer birer yayından kaldırıldı. Yeşilçam'ın ustaları Kadir İnanır ve Tarık Akan'ın yanı sıra, aşkları ile gündeme gelen Pınar Altuğ da reyting kurbanı oldu.

Yeni yayın dönemi ile birlikte pahalı bütçelerle çekilen ve ünlü oyuncuların yer aldığı diziler ve iddialı TV programlarının yayından kaldırılmasının gerekçesi ise yeterince reyting alamaması.

DELİ DOLU

Son günlerde aşk hayatı ile gündemden düşmeyen Pınar Altuğ'un Cem Davran ile birlikte oynadığı 'Deli Dolu' adlı dizi de reyting kurbanı oldu. Otoriteler, "Altuğ'un sürekli özel hayatı ile gündeme gelmesinin TGRT'de yayınlanan dizisine olumsuz etki ettiği ve yayından kaldırılmasında etken oluşturduğu" görüşünde birleşiyor. Pınar Altuğ, her ne kadar "Benim oynadığım dizi reyting savaşını kaybetmez" dese de Deli Dolu, son kez yayınlandığında 32"nci sırada yer almıştı.

İYİ Kİ VARSIN

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Kadir İnanır, Eyşan Özhim ile başrolünde oynadığı 'İyi Ki Varsın' adlı dizinin yanlış politikalara kurban gittiğini söyledi. 'Eğer izlenmiyorsa ısrar etmenin gereği yok. Adımı başarısız projelerle yıpratmam' diyen ünlü oyuncunun, dizinin kaldırılmasını kendisinin talep ettiği iddia edildi. Sho w TV"de yayınlanan "İyi Ki Varsın" adlı dizinin son bölümü reyting listesinde 18"inci olarak hayal kırıklığı yaşatmıştı.

AH İSTANBUL

Kadrosunda Yeşilçam'ın bir diğer dev ismi Tarık Akan ile Sibel Can"ı barındıran ve ATV'de yayınlanan 'Ah İstanbul' adlı dizi de yayından kaldırıldı. Yetkililer 'Diziyi, Tarık Akan ile başrolü paylaşan Sibel Can fazla kilolu olduğu için kaldırdık' deseler de reyting listeleri onları yalanlıyor. Tarık Akan"ı büyük hayal kırıklığına uğratan "Ah İstanbul"ın son bölümü reyting listelerinde 29"uncu sırada yer almıştı.