Abone Ol

İşte ünlülerin garip kaprisleri!!! Bakın konser öncesi neler istiyorlar!!!

Ünlüler kulisteki garip kaprisleriyle şaşırtıyor. İşte yerli starların konser öncesi istekleri!

İşte ünlülerin garip kaprisleri!!! Bakın konser öncesi neler...
CANDAN ERÇETİN

Sahneye çıkmadan önce atıştırmaktan hoşlanmayan sanatçı kulis odasına sadece bal ve ılık su istiyor. Candan Erçetin, Konser anlaşması yaparken kulis odasına dört adet işlemeli bornoz konulmasını isteyen ünlü şarkıcı, bornozları görmezse çok sinirleniyor.

SİBEL CAN

Fazla kilolarıyla başı dertten kurtulamayan ünlü şarkıcı Sibel Can yemek konusunda bir türlü kendini firenleyemediği için zayıflayamıyor. Kulise bornoz ve havlularını kendisi getiren sanatçı, kuliste 10 adet kutu diyet kola, beyaz peynir ve gözleme olmadan sahneye çıkmıyor.

PETEK DİNÇÖZ

Televizyon programındaki başarısının yanı sıra şarkıcılığıyla da beğeni toplayan Petek Dinçöz en çok ekstra işe giden şarkıcılar arasında yer alıyor. Dinçöz, sahne öncesi ve sonrası kuliste mutlaka oyuncak ayısı, bol miktarda soda, ılık su ve çikolata olmasını istiyor. Aksi halde strese giriyor.

MUAZZEZ ERSOY

Muazzez Ersoy assolistler arasında en kaprissiz olanların başında geliyor. Ünlü şarkıcı kulis odasına sadece Capuccino ve meyve tabağı istiyor. Cappuccino bardağını kulisine kendisi götürüyor. Anne ve babasının resimlerine bakarak makyajını yaptırıyor.

AJDA PEKKAN

Titizliği ve işine olan düşkünlüğüyle tanınan Ajda Pekkan, sahne öncesi tüm hazırlıkların eksiksiz olmasını şart koşar. Sürekli Çin çayı içen Pekkan, kuliste Çin çayının yanı sıra, diyet bisküvi ve salatalık bulundurulmasını istiyor.

CEM YILMAZ

Ünlü komedyen Cem Yılmaz sahneye çıkmadan bir saat önce kulise geliyor. Uyuyor ve gösterisine 5 dakika kala uyanıyor. Kendisi kuliste uyurken çevrede gürültü yapılmamasını şart koşuyor. Cem Yılmaz, zaman zaman yüzünde yastık izleriyle sahneye çıktığını söylüyor.

SERDAR ORTAÇ

Serdar Ortaç, kulis odasında mutlaka istediği marka viskinin, buz kovasının, meyve ve kuruyemiş çeşitlerinin olmasını istiyor. Konserde kendi altında çıkacak olan sanatçılara yapmadığını bırakmıyor. Şarkı seçimlerinden sahnede kalacakları zamana kadar karışan ünlü şarkıcı, programını bilerek uzattıkça uzatıyor.

HÜLYA AVŞAR

Hülya Avşar tam bir hijyen hastası. Sanatçı, toza tahammül edemiyor. Sete gitmeden oranın mutlaka iyice temizlenmesini istiyor. Avşar, makyaj masasında başkasının kullandığı ürünlere elini sürmüyor.. Kulisinde, litrelerce su bulunduruyor.

TARKAN

Tarkan konserlerine giderken orkestrasıyla aynı otelde kalmayı şart koşuyor. Megastar ayrıca kulisinde viski ve Antep fıstığının yanısıra bol havlu bulundurulmasını da istiyor. Bulamadığı taktirde çok sinirleniyor.

MUSTAFA SANDAL

Sağlığına verdiği önemle tanınan Mustafa Sandal, konser öncesinde kulisinde soda ve zengin bir meyve tabağı istiyor. Musti'nin ikinci önemli şartı ise sessizlik. En ufak bir ses sanatçının sinirlerinin zıplamasına sebep oluyor.