Abone Ol

İşte Tarkan'ın Cezayirli sevgilisi Asia

Hürriyet gazetesi yazarı İzzet Çapa, Türkiye'yi çalkalayan ''Tarkan evleniyor'' haberinin arka planını irdeledi. Tarkan'ın esmer güzeliyle yaşadığı aşkın geçmişe dayandığını yazdı.

İşte Tarkan'ın Cezayirli sevgilisi Asia

Tarkan’ın sevgilisini  Asia’yı köşesine taşıyan İzzet Çapa bakın ikilinin aşkıyla ilgili neler demiş:

Son birkaç gündür Tarkan evlendi, evlenecek haberleri çıkıp duruyor sağda solda. Konuyla ilgili duyduklarımı anlatayım da köşem bugünlük, bir magazin ilavesinin ruhuna uygun olarak dedikodularla dolu dolu olsun. Yarına Allah kerim!

Megastarımızın gönlünü çelen esmer güzelinin geçmişi çok eski.
Yani ilişkileri, sanıldığı gibi birkaç ay öncesine dayanan yıldırım aşkı falan değil!
Sık sık Köln’den İstanbul’a gelen hanım kızımız bu süre zarfında reklam anlaşması dahil, birçok görüşmeye Tarkan’la birlikte gitmiş. E daha ne söyleyeyim!
Bu saatten sonra acar magazin muhabirlerden biri gider, Tarkan’ın anlaşma yaptığı firmaların kapısına dayanıp yılın bombasını patlatır.
Benden son bir detay daha, Tarkan’ın ayaklarını yerden kesip hayatını tamamen değiştiren hanım kızımızın adı Asia!


İddiaya göre Tarkan, evlilik kararı aldığı kız arkadaşıyla 14 yıl önce Paris’te bir gece kulübünde tanışmış. Cezayirli olan kız arkadaşın adı Asia. Bir ara ilişkileri sekteye uğrayan Tarkan’la Asia, 2013’te yeniden barıştı ve çift, geçen kış Almanya Köln’de birlikte yaşadı. Tarkan’ın müstakbel eş adayının 10 yıl önceki fotoğrafını ise hayranları böyle deşifre etti.

Tarkan, yıllar önce aşkını böyle anlatmıştı:
Fransa’da tanıştık, çok hoş. Avrupa’da yaşıyor. Seviyorum!.. Ama inanın bu sevgi de öyle yarım yarım işte. Uzun zamandır duymadığım bir duygu. Aşık mıyım bilmiyorum, ne kadar gider onu da bilmiyorum. Benden iki yaş küçük, kahverengi ceylan gözleri var. İngilizce, birazcık da Fransızca konuşuyoruz. Ama en çok da gözlerimiz konuşuyor. Gönlümün güzeli O!..

İzzet Çapa / Hürriyet

YAZININ DEVAMI