Abone Ol

İşte Seda Sayan'ın 8. Nikahının Detayları!

Kendisinden 25 yaş küçük müzisyen Çağlar Ökten'le dünya evine girmeye hazırlanan Seda Sayan, 8. nikâhı için Prag'ı seçti.

İşte Seda Sayan'ın 8. Nikahının Detayları!

İlk evliliğini 1987 yılında yapan, son eşi Onur Şan'dan 2010'da boşanan bir çocuk annesi Seda Sayan, Star TV'de hafta içi her sabah canlı olarak yayınlanan TV programında solistlik yapan Çağlar Ökten’le ilişkisini resmiyete dökmeye hazırlanıyor.

14 Şubat Sevgililer Günü’nde aldığı evlenme teklifine 'Evet' yanıtını veren 59 yaşındaki sanatçı, geçtiğimiz günlerde canlı yayında evlilik kararı aldıklarını duyurmuştu. Magazin gündemine bomba gibi düşen sürpriz nikâhın detayları belli olmaya başladı.

MAYIS AYINDA EVLENECEKLER

Hürriyet gazetesinden İsmail Bayrak'ın haberine göre; birbirlerini çok sevdiklerini ve birlikte çok mutlu olduklarını dile getiren Seda Sayan ile Çağlar Ökten, mayıs ayının ikinci haftası yakın arkadaşlarıyla birlikte Çek Cumhuriyeti’nin başkenti Prag’a gidecek.

Dünyanın en romantik şehirleri arasında gösterilen ve 'Aşıklar şehri' olarak da bilinen Prag’da mutluluğa 'Evet' diyecek olan çiftin nikâhını, Türkiye’nin Prag Büyükelçisi Egemen Bağış kıyacak. Çift, romantik bir balayı tatilinin ardından İstanbul’a dönmeyi planlıyor.