Abone Ol

İşte Ronaldo'yu tecavüzle suçlayan kadınlar: 17 yaşındaki kıza da..

Amerikalı bir kadının tecavüz iddialarının ardından bir tecavüz iddiası da İngiltere'den geldi. İsmi açıklanmayan kadın, Portekizli futbolcunun 2005 yılında kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu söyledi.

İşte Ronaldo'yu tecavüzle suçlayan kadınlar: 17 yaşındaki kıza da..

2009 yılında Las Vegas'ta Kathryn Mayorga adlı kadının kendisine tecavüz ettiği iddiasıyla dava açtığı Juventus'un yıldızı Cristiano Ronaldo ile ilgili iddialar bitmek bilmiyor.

Kathryn Mayorga adlı Palms Place Hotel çalışanı, Portekizli futbolcunun 2009 yılında, gecesi 1000 dolarlık odasında kendisine tecavüz ettiğini öne sürmüştü.

Amerikalı bir kadının tecavüz iddialarının ardından bir tecavüz iddiası da İngiltere'den geldi. İsmi açıklanmayan kadın, Portekizli futbolcunun 2005 yılında kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu söyledi.

Soruşturmanın başlatılmasının ardından polis, kadını o gün Londra'daki otelden alıp evine götüren limuzin şoförü Vince Humphrey'in ifadesini aldı.

Şoför, sorgusunda "O gün kadını arabama aldığımda sürekli Ronaldo'nun vücuduna övgüler yağdırdı. Ronaldo gibi biriyle ilişkiye girdiği için çok mutlu ve heyecanlıydı. İlerde, Ronaldo'dan çocuk sahibi olmak istediğini söylemişti." dedi.

Polis, ifadenin ardından soruşturmayı durdurdu.

İtalya'da dans kulübünde çalışan 23 yaşındaki Karima El Mahroug, 6 yıl önce Ronaldo'nun tecavüzüne uğradığını iddia etti.

İşte Ronaldo'yu tecavüzle suçlayan kadınlar: 17 yaşındaki kıza da.. - Resim: 1

Daha önce Cristiano Ronaldo hakkında, Karima El Mahroug'a 4 bin euro karşılığında birlikte olma teklifi yapıldığı iddia edilmişti. Karima El Mahroug'un henüz 17 yaşındayken, Milano'da bir otelde Cristiano Ronaldo ile birlikte olduğu belirtilmişti.

Karima El Mahroug'un adı geçmişte İtalya'nın eski Başbakanı Silvio Berlusconi'nin evinde düzenlediği 'Bunga bunga' partileri nedeniyle açılan davada da geçmişti.

Ronaldo'dan tecavüz İddialarına cevap: 'Vicdanım rahat, sonuçları bekliyorum.'

Kathryn Mayorga isimli kadının avukatlarının girişimi sonrası Las Vegas polisi, iddia edilen olayla ilgili bir soruşturma açtı. Konuyla ilgili Twitter hesabından bir açıklama yayımlayan Cristiano Ronaldo, suçlamaları reddetti.

"Tecavüz, olduğum ve inandığım her şeye tezat olan iğrenç bir suç" diyen 33 yaşındaki forvet oyuncusu, "Adımı temize çıkarmaya istekli olsam da, benim üzerimden kendilerinin reklamını yapmak isteyen insanlar tarafından yaratılan bu medya cümbüşünü beslemeyi reddediyorum." şeklinde konuştu.

Ronaldo, konuyla ilgili açılan soruşturmayla ilgili "Rahat olan vicdanım ile soruşturmanın sonuçlarını sükunet içerisinde bekliyor olacağım." ifadelerini kullandı.

Ronaldo, Milli Takımda da kadro dışı kaldı.

Portekiz Milli Takımı Teknik Direktörü Fernando Santos, hakkındaki iddialar nedeniyle Ronaldo'nun kadro dışı bırakıldığını duyurdu. Santos, "Kasım'da oynanacak maçlarda da kadroda olmayacak. Bu karar, Cristiano Ronaldo, Portekiz Futbol Federasyonu ve benim fikrimle alındı.

Bu ve önümüzdeki ay bizimle olmayacak. Ronaldo'nun hakkındaki suçlamalardan temizlenip tekrar milli takım için oynayacağını umuyorum." ifadelerini kullandı.

Ünlü Giyim Markası Nike: 'Tecavüz iddialarını endişeyle izliyoruz.'

Amerikan spor giyim devi Nike, bir milyar dolarlık sponsorluk anlaşması yaptığı Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo hakkındaki tecavüz iddialarından "Derin bir kaygı" duyduğunu açıkladı. Şirket, "Durumu yakından izlemeye devam ettiğini" duyurdu.

FIFA oyun serisinin yayıncısı EA Sports da benzer bir açıklama yaptı.

EA Sports açıklamasında "Ronaldo'ya yönelik suçlamaların yer aldığı kaygı verici haberleri gördük. Gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Oyunlarımızın kapağında yer verdiğimiz sporcuların EA'in temsil ettiği değerler çerçevesinde hareket etmesini bekleriz" ifadeleri yer aldı.

Ronaldo için "Erkek olarak yeterli değil" diyen Paris Hilton ve eski sevgilileri tecavüz davasında ifade verecek.

ABD'li modele tecavüz ettiği iddiasıyla yargılanan Ronaldo'nun davasına eski aşkı Hilton otellerin genç varisi Paris Hilton da dahil oldu. Polis, Portekizli futbolcunun eski sevgilileri; Gemma Atkinson, Paris Hilton, Irina Shayk ve Kim Kardashian'ın ifadelerine başvurma kararı aldı.