Abone Ol

İşte Reza Zarrab ile Ebru Gündeş'in aşk hikayesi!

REZA Zarrab, bundan tamı tamına 5 yıl önce, bir magazin figürü olarak girdi hayatımıza

İşte Reza Zarrab ile Ebru Gündeş'in aşk hikayesi!

Bugün karısı olan Ebru Gündeş, 2008 Aralık’ında, o zamanki sevgilisi Osmantan Erkır’dan ayrılmıştı ve ayrılığın sebebi olarak gösterilen isim Reza Zarrab’tı.

Alışıldığı üzere iki taraf da inkar ediyordu bu iddiayı. Haberlerde söz yazarı-işadamı olarak geçiyordu adı Zarrab’ın

O sıralarda kendisi hakkında bildiklerimiz, Azeri olduğu, 1984’te Bakü’de doğduğu, içinde 6 farklı şirket barındıran Royal Denizcilik şirketinin sahibi olduğuydu.

Aileden zengindi. Kuyumculuk ve petrol ticaretiyle de uğraşıyordu. ‘Yetenekli’ işadamı, Ebru Gündeş’in Evet adlı albümüne söz ve müziğini yazdığı ‘Sadece Sevdim’ isimli şarkıyı vermişti.

İbrahim Tatlıses ile Sibel Can’a da şarkı verdiği söyleniyordu. “Ben hiçbir menfaat beklemeden bazı eserlerimi sanatçı dostlarımla paylaşıyorum. Ebru Hanım’a da yine maddi karşılığı olmadan bir eser verdim” diyordu.

Reza Zarrab 142 milyon TL rüşvet mi dağıttı?

Zarrab’ın Azeri sevgilisi, şarkıcı Günel Zeynelova ise televizyon kanallarına çıkıp 8 yıllık sevgilisini elinden Ebru Gündeş’in aldığını, ama Zarrab’ın hala kendisine aşık olduğunu anlatıyordu.

Tam bir yıl sonra Ebru Gündeş’in hamile olduğunu duyduk, iddiaya göre Zarrab’ın Şişli Elit Rezidans’taki evinde imam nikahı kıymışlardı.

Ancak bu iddialar çift tarafından hiç bir zaman doğrulanmadı, zaten bir süre sonra Gündeş hamile olmadığı da anlaşıldı.

EBRU GÜNDEŞ SOHBETTE KIZI DENİZDE.. FOTO GALERİ

Eski sevgilinin iddiaları bitmeyince 2010 Ocak’ında ilk röportajını verdi Zarrab. “Ebru Hanım’a tapıyorum” diyordu: “Bir erkek olarak ne yaşadığım ilişkiyle, ne o ilişkide harcanan parayla ne de o ilişkinin içeriği ile ilgili konuşmak aldığım terbiyeye yakışır. Ama gelinen nokta maalesef beni bu hale getirdi. Günel’den ayrılmamın Ebru Gündeş ile de bir alakası yok, Günel’in ihaneti yüzünden bitti.”


EBRU GÜNDEŞ KIZI VE EŞİ AYNI KAREDE -FOTO GALERİ-


Gündeş, Zarrab ailesinin onayını da almıştı. Anne Zarrab “Oğlumuzla Günel’le beraber olduğu için üç yıl konuşmadık. Ebru Gündeş, benim hanım kızımdır, onu çok seviyorum. Biz Ebru hanımdan razıyız. Allah da ondan razı olsun” diyordu.

Maalesef Türkiye, Zarrab ile eski sevgili Günel’in kavga, iftira, tehdit şovuna bir süre daha katlanmak zorunda kalacaktı. Tabii Ebru Gündeş de. Hatta evlenme teklifini, ayrılmak ve eşyalarını almak üzere Zarrab’ın evine gittiğinde aldı.

Tüm duvarlarda “Seni seviyorum, benimle evlenir misin” yazıyordu. Ebru Gündeş ile Reza Zarrab, 11 Şubat 2010’da evlendi. Nikah, çiftin Kemer Country’deki evlerinde, aile arasında kıyıldı

Reza Zarrab’ın adı, bir suçla yanyana 2011 Nisan’ında geldi ilk kez. Kaçakçılık suçlamasıyla gözaltına alınan Turgut Happani’nin şoförü olduğu söyleniyordu.

Happani, 150 milyon dolarlık karapara aklama operasyonu sırasında gözaltına alınmıştı. Türkiye’den Rusya’ya bavullarla 150 milyon dolar taşırken gözaltına alınan 14 kişi arasında yer alan Happani’nin Facebook’taki sayfasına da dolar balyalarıyla çektirdiği fotoğrafları vardı. Zarrab, Happani’yi tanıdığını, ancak onun hiçbir zaman şoförlüğünü yapmadığını söyledi. Hatta söz konusu iddiayı haber yapan basın kuruluşlarına maddi ve manevi tazminat davası açtı.

Ebru Gündeş’in hamile olduğunu o sıralarda öğrendik, çift yaz aylarını Bodrum’da demirledikleri yatlarında geçirdi. Alara 16 Ekim 2011’de doğdu. Doğumdan kısa süre sonra çift, Kanlıca’da yeni aldıkları yalıda yaşamaya başladı.

“Reza Zarrab’dan eşine muhteşem hediye” haberleri vardı gündemimizde bir de

Doğum gününde ultra lüks tekne, doğum hediyesi ikiz yalı, 550 bin liralık otomobil, yollara dökülen kamyon dolusu güller, gökdelen Sapphire’de yaklaşık 4 milyon liralık daire... Hatta daha önceki gün bir müzayedeye katılmış, Nazmi Ziya’nın ‘Sanatçının Evi’ isimli tablosunu 1 milyon 50 bin liraya satın almıştı.

Sonunda Ebru Gündeş patladı:
“Eşim işadamı, ben de yıllardır çalışan bir kadınım. Ailemiz, çocuğumuz için yatırım yapamaz mıyız? Birbirimize hediyeler alamaz mıyız? Biz bunların sürekli haber yapılmasından sıkıldık. Eşimin bir sonraki hediyesini merak edenler için şimdiden söyleyeyim; planını yaptık, eşim bana Mars’ı satın alacak!” Bu arada bir jetleri olduğunu da, Ebru Gündeş’in Kıbrıs konserine giderken kullanmasıyla öğrendik.

Reza Zarrab’ın adını magazin dışında en son bu yılın başında duyduk.

Atatürk Havalimanı’nda Dubai’ye giden bir uçakta 30 milyon lira değerinde 320 külçe altın bulunmuştu.

Altınların Reza Zarrab’ın olduğu ortaya çıktı. Beyannamesi ve ihraç izni gösterilince bir gün sonra Dubai’ye gönderilmişti.

İŞTE EBRU GÜNDEŞ’E YAZDIĞI O ŞARKI

Sadece Sevdim

Olmaz sana
kalpten sitemim
Her ne dersem dilimden
Eğer seni incitirse bu kalp
İnan sökerim yerinden.
Anlamıyorsun
gönül derdinden
Neler çektim elinden
Kaç kere kırdın
kaç kere üzdün
Beni perişan ettin sen
Yine de ah etmedim,
yine de ah etmedim.
Sadece sevdim,
sadece sevdim ben.

Hürriyet