Abone Ol

İşte Prenses Diana'nın yıllardır saklanan ölüm fotoğrafı!!!

İtalyan Chi Dergisi, Prenses Diana'nın kaza geçirdiği otomobildeki korkunç ölümünün hemen ardından çekilen fotoğrafları yayınladı. İngiliz basını fotoğraflara çok kızdı. İşte o fotoğraflar!

İşte Prenses Diana'nın yıllardır saklanan ölüm fotoğrafı!!!

İngiliz magazin basını, bir zamanlar yaşamının her anını yayınlamayı sevdikleri Prenses Diana'nın Paris'te geçirdiği kazada ölmeden önceki son anının fotoğraflarını yayınlayan İtalyan dergisini kınadı.

Prenses Diana'nın kardeşi Charles tarafından, Prenses'i izleyerek ölümüne neden olmakla suçlanan magazin basını, İtalya'nın Chi dergisinin Diana'nın, otomobilin enkazındaki fotoğrafını yayınlamasına

tepki gösterdi.

İngiltere'nin en çok satan ''The Sun'' Gazetesi, yüzünü kapatarak verdiği Diananın fotoğrafıyla ilgili habere ''Kendinizden Utanın'' manşetini atarken, Daily Express Gazetesi, ''Dergideki Ölü Diana Fotoğrafına Tepki'', Daily Mirror Gazetesi de ''Ölen Diana Fotoğrafına Öfke'' başlıklarını kullandı.

İngiltere prensleri William ve Harry ise bir açıklama yaparak, anneleri Diana'nın fotoğrafını yayınlayan dergiye tepki gösterdi. ''Bu tür bir saygısızlığın yapılmasından derin üzüntü duyduklarını'' ifade eden Prensler,  şunları kaydettiler:

''Son 8 yıldan bu yana birçok insan tarafından annemizin anısına ve bize gösterilen desteğe karşın, oğulları olarak, onun bir zamanlar bize yaptığı gibi onu koruyamadıysak, görevimizi yapamadığımız duygusuna kapılıyoruz. Bu yüzden dünyadaki tüm medyadan, bizi, babamızı, annemizin ailesini ve onu tüm seven ve saygı duyan insanları incittiği için bu tür bir malzemeyi kullanmamalarını rica ediyoruz.''

Chi dergisinin sözcüsü ise yaptığı açıklamada, ''Bunda saygısızca birşey yok. Bu yalnızca hala çok fazla gizem ve yalanla örülü bu dramın gerçeğine yaklaşma çabası'' dedi.

Merkezi Milano'da bulunan Chi dergisi, 31 Ağustos 1997 yılında kaza geçiren Prenses Diana'yı araba enkazında kendisine oksijen verilirken gösteren siyah-beyaz fotoğrafları yayınlamıştı