Abone Ol

İşte o an! Gönül Yazar canlı yayını neden terketti? VİDEO

Zamanın tozlu rafları arasında kalmış sırlar bir bir dökülmeye başlandı. Gönül Yazar niye kızdı?

İşte o an! Gönül Yazar canlı yayını neden terketti? VİDEO

Geçtiğimiz günlerde "Aramızda Kalmasın" programına konuk olan aktris Nebahat Çehre, sahneye çıktığı dönemlerde assolist Gönül Yazar'ın kıyafetlerine karıştığını ve önünü kesmek istediğini iddia etmişti..

Bugün aynı programa konuk olan Gönül Yazar; yıllar önce ikinci kez evlenmek üzere olduğu Özden Çelik ile Nebahat Çehre'yi aynı otomobilin içinde samimi bir şekilde gördüğünü söylerken, bu olay sebebiyle evlenmelerinin an meselesi olduğu Özden Çelik ile yeniden evlenemediklerini anlattı...

GÖRÜNTÜLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Gönül Yazar, yıllar sonra Tülin Beziroğlu ile evli olan Yavuz Demir'in Nebahat Çehre'nin sevgilisi olduğunu ve Yavuz Demir ile Erol Simavi'nin çok yakın arkadaş olduklarını belirterek bu şekilde Çehre ile tekrar görüşmeye başladıklarını belirtti...

Nebahat Çehre'ye Çakıl Gazinosu'nda canlı olarak kaydedilen long playinde bile yer verdiğini belirten Gönül Yazar, Çehre'nin iddialarını yalanladı..

Bir tarihte bir gece Nebahat Çehre'nin evinde kalmak durumunda kaldığını söyleyen Gönül Yazar, Çehre'nin odasında gördüğü 'midesini bulandıran..' olayın ne olduğunu söylemek istemedi..