Abone Ol

İşte MUCK dizisinde RTÜK'ün erotik dediği sahneler!

VİDEO / FOTO GALERİ- M.U.C.K dizisini "erotik" bulan RTÜK, Show TV'ye 400 bin TL’lik ceza verdi. İşte o fragman!

İşte MUCK dizisinde RTÜK'ün erotik dediği sahneler!

MUCK'UN OLAY YARATAN FRAGMANI! VİDEO

İŞTE EROTİK BULUNAN O SAHNELER! FOTO GALERİ

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), kamuoyunda büyük ilgiyle izlenen diziler nedeniyle televizyonlara ceza yağdırdı. Dünya güzeli Azra Akın’ın da oynadığı M.U.C.K adlı gençlik dizisini “erotik” bulan RTÜK, dizinin yayınlandığı kanala yaklaşık 400 bin TL’lik ceza verdi. Dizinin fragmanı üzerinden hazırlanan RTÜK raporunda, cezanın gerekçesi şu çarpıcı ifadelerle anlatıldı:

Erotik danslar
“Gençlerin sahneye çıkarak, ‘Haydi liliyar’ şarkısı eşliğinde bir dans gösterisi sundukları dans sırasında, arka sesin, ‘müzik umutları, cesaret kanatlarıydı’, ‘yazıldığı gibi okunmayan dizi MUCUK çok yakında Show-Tv’de’ dediği, fragmanda yayınlanan gençlerin dansının, erotik, müstehcenlik çağrıştıran figürlerden oluştuğunun görüldüğü, kızların sahneye şort, mayo, külotlu çorap, tayt gibi dans kostümleriyle çıktıkları, büyük ölçüde cinsel hareketlerin tasvir edildiği dansla şortlu kızın yerde yaptığı erotik hareket, kızla erkeğin karşılıklı gelerek yaptığı birbirlerine doğru sallanma hareketiyle, tüm grubun arka arkaya sıralanarak yaptığı ileri geri sallanma hareketinin en dikkat çekicisi olarak belirlendiği, söz konusu dansın çiftlerin erotik bakış ve duruşlarıyla son bulmuş olduğu, çocuk ve gençlerin ahlaki gelişimini zedeleyecek nitelikte olduğu düşünülen bu görüntülerin, uyarıcı sembol kullanılmaksızın ve 24.00’ten erken yayınlandığı belirlenmiştir.”
RTÜK, uzmanların hazırladığı bu rapor doğrultusunda ticari kuruma 391 bin 385 TL idari para cezası verilmesini kararlaştırırken, CHP ve MHP’li üyeler, bu karara karşı çıkarak muhalefet şerhi koydu.

RTÜK ÜYELERİ
Davut Dursun (AKP)
Taha Yücel (AKP)
Abdülvahap Darendeli(AKP)
Hamit Ersoy (AKP)
Hasan Tahsin Fendoğlu(AKP)
Hülya Alp (CHP)
Süleyman Demirkan (CHP)
Esat Çıplak (MHP)
Ahmet Yıldırım (BDP)

MUCK'UN OLAY YARATAN FRAGMANI! VİDEO

İŞTE EROTİK BULUNAN O SAHNELER! FOTO GALERİ

Muhteşem Yüzyıl’a uyarı
RTÜK, sevilen dizi Muhteşem Yüzyıl’a ise dizide bebeğini emzirirken uyuyan ve boğulmasına neden olan Hatice Sultan’ın banyoda bileklerini keserek intihar ettiği sahne nedeniyle “uyarı” cezası verdi. RTÜK’ün toplantısında dizinin Hatice Sultan’ın intiharının yayınlandığı bölümü ile gündüz saatlerinde verilen fragman sahneleri nedeniyle Muhteşem Yüzyıl dizisi için uyarı cezası verilip verilmeyeceği tartışma yarattı. RTÜK’ün raporunda, “Kanuni Sultan Süleyman’ın kardeşi Hatice Sultan’ın bebeğini emzirirken uyuyakalması, bunun ardından kendisini suçlayarak hamamda banyo yaparken gözünün meyve tabağının üzerine bıçağa ilişmesi, sonra bıçağı alıp bileklerini kesmesi, bileklerinden akan kanın küveti ve banyoyu kanlar içinde bırakmasına ilişkin görüntülerin çocukları ve gençlerin fiziksel ve ruhsal gelişimlerini olumsuz etkileyeceği” belirtildi.  Hazırlanan raporda diziyi yayınlayan kanala RTÜK Kanunu’nun 8. maddesinin 2. fıkrasına göre uyarı cezası verilmesi kararlaştırıldı. Yine CHP kontenjanından seçilen üye Süleyman Demirkan ile Hülya Alp karara karşı çıktı.
MİLLİYET

Azra Akın’ın nefes kesen seksi dansı! VİDEO

Azra Akın’ın seksi fotoğrafları için tıklayınız.. FOTO GALERİ

MUCK dizisinde Azra Akın’ın sesi büyüledi.. VİDEO