Abone Ol

İşte Kısmetse Olur'da bu hafta elenen isim!

Kısmetse Olur evinde dün gece elenen yarışmacılar belli oldu. Peki Kısmetse Olur'da dün akşam kim elendi? İşte merak edilen sorunun cevabı

Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi?

Kısmetse Olur yarışmasında geçtiğimiz hafta ilk bölüm yayınlandığından dolayı eleme yapılmamıştı. Bu hafta Kısmetse Olur Evinde eleme heyecanı yaşandı. Gergin geçen bir haftanın ardından yaşananlar Kısmetse Olur evinde bu hafta heyecanlı anlara sahne olmuştu. Kısmetse Olur'da bu hafta gelin adayları arasından Merve Yurdakul elenirken,damat adaylarında da Ceyhun Durdu Kısmetse Olur evine veda eden isim oldu.

KISMETSE OLUR 18 EYLÜL 2016 KİM ELENDİ?
Kısmetse Olur yeni sezonda ilk haftasında eleme olmamıştı. Ancak bu hafta eleme heyecanı var. 18 Eylül Pazar gecesinde 2 yarışmacı Kısmetse Olur evine ve hayallerine veda edecek. Kısmetse Olur yarışmasında haftanın birincileri Semih ve Rabia olacak.

Dokunulmazlık alan yarışmacılar ise Onur ve Hazal. Kısmetse Olur haftanın finalinde ise eve gelin adaylarından Merve Yurdakul ve damat adaylarından Ceyhun Durdu veda ediyor. Kısmetse Olur'da yemeğe gidenler Semih ve Hazal olurken, elenenlerin yerine gelenler ise Suat ile Leyla oluyor.

İşte Kısmetse Olur'da bu hafta elenen isim! - Resim: 1

18 Eylül 2016 Kısmetse Olur Haftanın Birincileri: SEMİH ve RABİA

18 Eylül 2016 Kısmetse Olur Dokunulmazlık Alanlar: ONUR ve HAZAL

18 Eylül 2016 Kısmetse Olur Elenen Yarışmacılar: CEYHUN ve MERVE

18 Eylül 2016 Kısmetse Olurda Yemeğe Gidenler: SEMİH ve HAZAL

Kısmetse Olur Yeni Yarışmacılar: SUAT ve LEYLA