Abone Ol

İşte Kenan ve Beren'in ilginç aşk karnesi!

Biri yıllardır müzik dünyasının en ünlü yıldızlarından biri. Diğeri de kısacık kariyerinde başarı basamaklarını koşarak tırmanan gencecik bir oyuncu.

İşte Kenan ve Beren'in ilginç aşk karnesi!

Bu iki ünlü bir davette karşılaştılar ve yılın aşkının kahramanları oldular.

Beren Saat ve Kenan Doğulu, daha önce de özel hayatlarıyla gündeme gelmişti sık sık. Yaşadıkları aşklar magazin basınının manşetlerinde yer almıştı. İki ünlünün aşk defterlerini karıştırdık. Bakın birbirlerine gönül vermeden önce iki ünlünün kalbini kimler fethetmiş.

Bu arada Beren Saat’in hayranları güzel oyuncunun aşık olduğu Kenan Doğulu’yu bir türlü benimseyemedi.

Beren Saat’in olay yaratan sahneleri

BEREN SAAT FOTOĞRAFLARI FOTOGALERİ

Aşk evinde baş başa! Kerim ve Fatmagül öpüşüyor! VİDEO


İnternetteki fan sitelerinde Saat’in hayranları "yine yanlış karar verdi" ya da " Beren mutluysa biz de mutluyuz. Ama Kenan (38) Beren’e (28) göre biraz yaşlı değil mi" yorumları yapıyor.

Kenan Doğulu medyaya yansıyan ilk aşkını Billur Kalkavan ile yaşamıştı. Sonra o dönemler kariyerinin başlangıcında olan Ebru Akel ile uzun süre birlikte oldu. Doğulu ile Akel’in aşkı bir döneme damgasını vurdu. Kenan Doğulu bir dönem de balerin Çiğdem Tezcür ile aşk yaşamıştı. Doğulu Tuğçe Kazaz’la da aşk yaşamış, sonra çiftin yolları ayrılmış, Kazaz, Yunan aktör Yorgo Seitaridis ile evlenmişti.

Beren Saat ünlü olduktan sonra yıllar önce bir trafik kazasında kaybettiği sevgilisi Efe Güray ile yaşadığı aşk da gündeme geldi. Saat’in adı bir dönem Hatırla Sevgili dizisindeki rol arkadaşı Cansel Elçin ile birlikte anıldı. Beren Saat son olarak adının Cesar olduğu söylenen ve Fransız olduğu iddia edilen bir gençle beraberdi. Ama Doğulu ile ilişkisi başlamadan önce Cesar’dan ayrıldı. (Hürriyet)